DSP Genel Başkanı Masum Türker Kuşadası'nda - Son Dakika
Güncel

DSP Genel Başkanı Masum Türker Kuşadası'nda

"Bizim hedefimiz Türkiye’de iktidar olmak.

18.03.2014 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP Genel Başkanı Masum Türker, "Bizim hedefimiz Türkiye'de iktidar olmak. İktidar olmak için de rakibimiz, mücadele ettiğimiz parti AK Parti'dir" dedi.

Türker, Aydın'ın Kuşadası ilçesindeki temasları sırasında 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99'uncu yıl dönümü dolayısıyla Şehit ve Gaziler Derneğine ziyarette bulundu.

Dernek binasında vatandaşlarla tokalaştıktan sonra basın mensuplarıyla bir araya gelen Türker, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin kaderinin değiştiği Çanakkale'de tarihin akışının yeniden şekillendiğini söyledi.

Konuşmasında, Kırım'da yaşananlara da değinen Türker, "Kırım'da oynanan oyun şimdi Türkiye'nin de başında. Kırım'da ilk önce özgürlük ilan ettiler bugün de o özgürlüğü iptal edip Rusya'ya bağladılar. Türkiye'de de hem hükümet hem de ana muhalefet bu oyunun peşindedir. Ana muhalefet partisi genel başkanı dün bunu Tunceli'de ilan etmiştir" diye konuştu.

Türkiye'nin AK Parti'den kurtulması konusunda herkesin hemfikir olduğuna işaret eden Türker, "Rant için siyaset yapanlar bu günlerde DSP'ye saldırmak için ellerinden geleni arkalarına koymuyorlar. Her türlü yakıştırmayı yapıyorlar. Bizim hedefimiz Türkiye'de iktidar olmak. İktidar olmak için de rakibimiz, mücadele ettiğimiz parti AK Parti'dir" dedi.

DSP Genel Başkanı Türker, 30 Mart'ta yapılacak seçimlere de değinerek İzmir'de Konak, Menemen, Çiğli, Aliağa, Bornova, Güzelbahçe, Foça gibi bazı ilçelerde birinci parti durumunda olduklarını savundu.

Türker, "İzmir halkının, İzmirlilerin suyunu mahvetme kararını imzalayan Aziz Kocaoğlu'nu değiştireceğine inanıyorum. Aziz Kocaoğlu Gördes'te nikel tesislerinin faaliyetine onay vermekle, yalnız İzmir'i değil CHP'nin yoğun yaşadığı Aydın ve Manisa'nın da su ihtiyacının gelecekte ortaya çıkmasına ve sıkıntı çekmesine neden olacaktır" şeklinde konuştu. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel DSP Genel Başkanı Masum Türker Kuşadası'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement