DSP Genel Başkanı Masum Türker, Vatandaşlarla Bayramlaştı - Son Dakika
Güncel

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Vatandaşlarla Bayramlaştı

DSP Genel Başkanı Masum Türker, DSP Genel Merkezi'nde partililerle ve vatandaşlarla bayramlaştı.

29.07.2014 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP Genel Başkanı Masum Türker, DSP Genel Merkezi'nde partililerle ve vatandaşlarla bayramlaştı.

DSP Genel Merkezi'ne gelen vatandaşlarla, DSP örgütünde görev yapan tüm partililerin bayramlarını kutlayan Türker, "Bayramın bütün vatandaşlarımıza, İslam alemine hayırlı ve mutlu bir gelecek getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Gazze'deki katliamın durmasını, IŞİD'in elinde bulunan konsolosluk mensupları ve ailelerin serbest kalmalarını, Türkmenlerin güven içinde olmalarını dileyen Türker, şöyle konuştu:

" Filistin'de İsrail'in yaptığı bu kıyımı şiddetle kınıyoruz. Başbakan, Gazze'de yaşanan katliamı seçim malzemesi olarak kullanıp İsrail ile barış yollarını aramak yerine İsrail'e saldırıyor. İsrail'de büyükelçimiz olsaydı belki de Gazze'de yaşanan bu katliamlar belli bir ölçüde Türkiye'nin araya girmesi ile engellenebilirdi. Filistin'de yaşanan acıların bir an önce sona ermesini diliyorum.

DSP olarak Türkiye'yi içinde bulunduğu durumdan kurtaracağına inandığımız Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday olarak öneren partiler arasına katıldık. Türkiye'nin geleceğini düşünmek zorunda olduğumuz için İhsanoğlu'nu destekliyoruz. Türkiye'nin gerginlikten uzak, özellikle kutuplaşmayı istemeyen bir idareye ihtiyacı var."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel DSP Genel Başkanı Masum Türker, Vatandaşlarla Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement