DSP Genel Başkanı Türker'den 'Kurban Bayramı' Mesajı - Son Dakika
Politika

DSP Genel Başkanı Türker'den 'Kurban Bayramı' Mesajı

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

03.10.2014 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Türker'in mesajı şöyle:

"Bayramlar; sevgi, saygı, kardeşlik bağlarımızı ve manevi değerlerimizi kuvvetlendiren, dayanışma, hoşgörü ve yardımlaşmanın en üst seviyede yaşandığı eğlenmenin öncelikli olduğu özel günlerdir.

Kurban bayramlarında Müslümanlar farklı yörelerde olsalar bile toplumsal dayanışma ve yardımlaşmayı özverili olarak evrensel düzeyde yaşarlar. Kurban bayramında birlik ve beraberliklerini küresel dünyada özümseyen Müslümanlar, olanakları ölçüsünde bir araya gelip ibadet ederler ve ruhsal doyuma ulaşırlar.

Günümüzde Müslümanlar; birbirleriyle savaşarak, yabancı unsurların güdümünde birbirini öldürerek ya da Müslümanların hunharca öldürülmelerine seyirci kalarak bayramın evrensel duyguları ve ruh güzelliğini yaşamaktan uzaklaşmaktadırlar.

Savaşan Müslüman anlayışından uzaklaşarak birlik ve beraberliğin pekiştiği, kırgınlıkların ortadan kalktığı, yüzlerde hoşgörünün, sevgi ve saygının arttığı bu özel günlere ulaşmanın mutluluğu ile Milletimizin ve Müslümanların Kurban Bayramı'nı kutluyor, huzur ve güven içinde Ulusça nice bayramlar kutlamayı diliyorum.

Milli birlik ve dayanışma duygularımızın coşkusunun ve sevincinin artarak devam etmesi dileklerimle, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaşlarını; vatanımız için canlarını ortaya koyan şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, gazilerimize sevgi ve saygıyla şükranlarımızı sunarak bayramın hepimize barış, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DSP Genel Başkanı Türker'den 'Kurban Bayramı' Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement