DSP Genel Başkanı Türker'in Yeni Yıl Mesajı - Son Dakika
Politika

DSP Genel Başkanı Türker'in Yeni Yıl Mesajı

DSP Genel Başkanı Masum Türker, yayınladığı yeni yıl mesajında, “Yeni yıl ile birlikte demokrasiye ve özgürlüğe olan inancımızı tazeleyerek, vatandaşlarımızın beklentilerine ve arayışlarına cevap vereceğiz” dedi.

31.12.2014 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DSP Genel Başkanı Masum Türker, yayınladığı yeni yıl mesajında, "Yeni yıl ile birlikte demokrasiye ve özgürlüğe olan inancımızı tazeleyerek, vatandaşlarımızın beklentilerine ve arayışlarına cevap vereceğiz" dedi.

Türker yeni yıl mesajında, "2015 yılının düşünce ve ifade özgürlüğünün kısıtlanmadığı, adaletin, eşitliğin ve demokrasinin tam anlamıyla yaşandığı bir yıl olması dileğiyle tüm vatandaşlarımızın yeni yılını sevgi ve saygılarımla kutluyorum. 2015 yılında umudumuzu canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan, ülkemizin aydınlık geleceğe sahip olması için kararlılıkla ve azimle çalışmaya devam edeceğiz. Yeni yıl ile birlikte vatandaşlarımızın demokrasiye ve özgürlüğe olan inancını tazelemesi için, onların beklentilerine ve arayışlarına cevap vermek için bütün gücümüzle çalışacağız. 2015 yılının temel hak ve özgürlüklerin ihlal edilmediği, yargıya yapılan baskıların sona erdiği, adaletin sağlandığı, yoksulluk yerine herkesin refah içinde yaşadığı bir yıl olması için herkese görev düşmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle 2015 yılının ülkemiz ve tüm insanlık için sağlık, huzur, barış, kardeşlik, eşitlik adalet ve özgürlük getirmesini diliyor, vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika DSP Genel Başkanı Türker'in Yeni Yıl Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement