Dü'de Çanakkale Zaferi Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Dü'de Çanakkale Zaferi Kutlandı

Dü\'de Çanakkale Zaferi Kutlandı

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 99. Yıldönümü, Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

20.03.2014 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 99. Yıldönümü, Düzce Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Törende konuşan Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Genç, tarihimizin en büyük zaferleri arasında yer alan Çanakkale Zaferi'ni unutmayan Türk Dili ve Edebiyatı öğrencilerine teşekkür etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ise Çanakkale Savaşında Türkiye'nin her bölgesinden şehitlerimiz olduğuna dikkat çekerek öğrencilere, ömürlerinde bir kez olsun Çanakkale'yi gezmelerini ve Çanakkale atmosferini solumaları gerektiğini söyledi.

Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Oğuzoğlu "Çanakkale Savaşının Anlamı ve Önemi" konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Sunumun ardından, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından hazırlanarak sahneye konan drama gösterilerde Çanakkale Savaşı'na katılan askerler ve geride bıraktıkları aileler anlatıldı. Sahnelenen oyunlar seyirciler tarafından büyük alkış aldı. Oyunlar arasından Çanakkale savaşını anlatan türküler, salonda bulanan seyircilerin duygulu anlar yaşamasına neden oldu. Tören sonunda emek veren tüm öğrencilere teşekkür belgesi verildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dü'de Çanakkale Zaferi Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement