DÜ'den Öğrencilerine Destek - Son Dakika
Yerel

DÜ'den Öğrencilerine Destek

DÜ\'den Öğrencilerine Destek

Dicle Üniversitesi Kariyer Merkezi, Girişimciliği destekleyen faaliyetler ve güncel içerikli seminerler düzenlemeye devam ediyor.

04.05.2016 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akademik danışmanlık, kariyer danışmanlığı, akran danışmanlığı, mezunların takibi, sosyal ve kültürel alanlardaki etkinlik unsurlarının işbirliği içerisinde sunulduğu öğrenci merkezli danışmanlık hizmeti veren Dicle Üniversitesi Kariyer Merkezi, Girişimciliği destekleyen faaliyetler ve güncel içerikli seminerler düzenlemeye devam ediyor.

Öğrencileri ve mezunlarının kariyer planlaması yapmalarına destek olarak, onları iş hayatına başarılı bir şekilde hazırlamak amacıyla faaliyetlerine devam eden Dicle Üniversitesi Kariyer Merkezi'nin en temel vizyonu, üniversite mezunlarını ve bölgemizdeki lise, ön lisans ve lisans düzeyinde eğitim gören ve mezun olmuş kişilere iş hayatında istedikleri en yüksek kariyer basamaklarını sunmak.

Bu kapsamda Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Yenişehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik "Kariyer Planlama", "Meslek Seçimi", "YGS ve LYS Tercih Süreci" ile öğrencilerin akademik motivasyonları konularında seminer programı düzenledi.

Kariyer Merkezi çalışanı Uzman Uğur Kaval verdiği seminer ile öğrencilere meslek seçimi ve tercih süreci ile ilgili sunumlar düzenleyerek, öğrencilerin beklentileri, kendini tanıma becerileri ve tercih konularında onlara bilgiler verdi. Öğrencilerin sorularına cevap bulduğu ve tercihler konusunda merak ettikleri soruların cevaplandırıldığı seminerde öğrenciler meslek hayatına ve üniversiteye farklı bir bakış açısı kazanmış oldu. Seminer, üniversitemiz fakülte ve programların tanıtılması ve öğrencilere sunulan hizmetlerin anlatılması ile son buldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel DÜ'den Öğrencilerine Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement