Dualarla Tayyip Erdoğan'a Destek - Son Dakika
Politika

Dualarla Tayyip Erdoğan'a Destek

Dualarla Tayyip Erdoğan\'a Destek

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığının önünde Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdodğan’a destek mitingi düzenlendi.

09.08.2014 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kırşehir İl Başkanlığının önünde Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdodğan'a destek mitingi düzenlendi.

İl Başkanı Salih Çetinkaya, "Birlik içerisinde seçim ilk turda neticelenecektir" dedi.

Kırşehir'de partililere seslenen ve destek için miting düzenleyen AK Parti Kırşehir teşkilatları, Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

Halkla destek mitinginin açılışını yapan İl Başkanı Salih Çetinkaya, "Bizler birliktelik içerisinde Başbakanımızın ilk turda seçimi kazanması için gerekli olan bütün çalışmaları Kırşehir'de yaptık. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile Türkiye önündeki bütün engelleri aşacaktır. Türkiye ilk kez kendi cumhurbaşkanını kendisi seçecektir. Bu ülke siyaseti ve demokrasi için önemli bir adım önemli bir dönemeçtir. Birçok vatandaşımız yurt dışından oy kullanmak için geldiler. Biz AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı olarak gurbetçi kardeşlerimizin oy kullanmaları için üstümüze düşeni yaparak otobüs kaldırıp onların Kayseri Havalimanı'nda oy kullanmalarını sağladık. Cumhurbaşkanlığı seçim süreci boyunca bire bir vatandaşlarımızla görüşmeye çalıştık; köy, belde, ilçe, il merkezi demeden her yerde herkese ulaştık. İnşallah çabalarımız sonuç verecek. Sandıklar açıldığında Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Tayyip Erdoğan halkın tercihi olacaktır" dedi.

Binlerce kişinin desteklediği platformda halka yaptığı çalışmalarla birlikte Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci de seçim sürecini anlattı. Bahçeci, "Türkiye genelinde değişimi görmemek mümkün değil. Bizler Türkiye geneli ile birlikte yerel yönetimlerde de başarı elde ettik. Bunları yaparken halkın daima yanında olduk, asla halktan uzaklaşmadık. Evlerimize gitmeden halkımızla beraber politikalar üreterek Kırşehir'de Kırşehir'le birlikte de Türkiye genelinde başarıya ulaştık. Şimdi de cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bundan önceki seçimlerdeki gibi başarı kazanmak istiyoruz ve sürecin tamamında da bizlerin yanında olduğunuzu biliyoruz" şeklinde konuştu.

Recep Tayyip Erdoğan üzerinde sürekli oyunlar oynandığını savunan AK Parti Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan da konuşmalarında Türkiye'de yaşanan oyunları herkesin iyi analiz etmesi gerektiğini söyledi. Milletvekilleri, "Türkiye dünyanın en iyi ekonomisine sahip on ülke arasına girmeye aday. Biz Türkiye ortalamasının üstünde bir oy oranı istiyoruz ve inandığımız için de sizlere güveniyoruz. Birlikte inşallah Türkiye'de değişimi yakalayacağız. Seçim süreci boyunca gece-gündüz Tayyip Erdoğan için çalıştınız. Katkılarını hiç esirgemeyen teşkilatlarımız ve biz evimizin yolunu unuttuk. Bu millet kimin kendisine hizmet ettiğini, hizmetkar olduğunu çok iyi biliyor. Değişimin mimarı ekibin liderini de destekleyeceğiniz den hiç şüphemiz yok" ifadelerini kullandı.

Miting, dua edilmesinin ardından sona erdi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Dualarla Tayyip Erdoğan'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement