Duayen Gazeteci Selçuk Kardaş Toprağa Verildi - Son Dakika
Yerel

Duayen Gazeteci Selçuk Kardaş Toprağa Verildi

Duayen Gazeteci Selçuk Kardaş Toprağa Verildi

Yaklaşık 3 yıl önce geçirdiği kısmı felç sonrası yatağa bağımlı halde yaşamını sürdüren Marmaris’in duayen gazetecilerinden Selçuk Kardaş, önceki gün evinde fenalaşarak vefat etti.

14.06.2015 19:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık 3 yıl önce geçirdiği kısmı felç sonrası yatağa bağımlı halde yaşamını sürdüren Marmaris'in duayen gazetecilerinden Selçuk Kardaş, önceki gün evinde fenalaşarak vefat etti. Kardaş'ın cenazesi Marmaris'te toprağa verildi.

İlerleyen yaşına rağmen hızlı ve dinamik haberciliğiyle meslektaşlarının "Rüzgar" ismini verdikleri usta gazeteci Selçuk Kardaş 81 yaşında yaşamını yitirdi.

9 Şubat 2013 tarihinde Marmaris Amiral Orhan Aydın Spor salonunda bir amatör karşılaşmayı izlerken fenalaşan Kardaş, Ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi' ne kaldırılmış sonrasında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmişti. Kısmi felç teşhisiyle o tarihten bu yana evinde yatağa bağımlı halde yaşamını sürdüren Kardaş, önceki gün evinde fenalaşarak hayatını kaybetti.

Gazeteci Selçuk Kardaş için Armutalan Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, Halil Gökovalı, Ak Parti Marmaris İlçe Başkanı Hasan Engin, STK'lar ile Kardaş'ın ilçede görev yapan basın mensubu arkadaşları katıldı. Kardaş, burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Armutalan mahallesi şehir mezarlığında sevenleri ve meslektaşlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Gazeteci Kardaş hakkında basın mensuplarına konuşan Başkan Ali Acar, "Selçuk ağabey Marmaris'in çok sevdiği değerlerden biriydi. Kalemiyle, kişiliğiyle örnek bir insandı. Kendisini çok özleyeceğiz. Nur içinde yatsın. Allah rahmet eylesin, Kederli ailesine başsağlığı diliyorum" dedi. Kardaş,cenaze namazının ardından sevenleri ve meslektaşlarının gözyaşları arasında Armutalan Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kardaş'ın gazeteci arkadaşı İhsan Uludağ ise "Kendisini en az 20 yıldır tanırım. Çok değerli bir insan, beyefendiydi. o bizlere her zaman örnek oldu. İşini çok severdi. 'Durmak yok, durursam ölürüm' derdi. Lakabı "Rüzgar" idi. Yıllarca elinde kamerası haberden habere koşan, spor haberlerinin usta gazetecisiydi. Allah Rahmet eylesin" dedi.

Marmaris'te spor haberleri denince akla gelen ilk isim olan Selçuk Kardaş, Marmaris'te sporu hak ettiği yere ulaşabilmesi için çok çaba sarf etti. Amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olmaya çalışan Kardaş, hasta yatağında bile gündemden uzak kalmadı, yazıları ile çok sevdiği Marmaris'e ve spora hizmet etmeye devam etti.

Selçuk Kardaş, Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından geleneksel olarak düzenlenen ödül törenlerinde Muğla çapında bir çok kez en iyi spor yazarı ödülleri aldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Duayen Gazeteci Selçuk Kardaş Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hasan sivri: Allah rahmet eylesin.buyuk usta. 0 0 Yanıtla

Advertisement