"Düğün Dernek 2 Sünnet"in Uzun Fragmanı Kırdı Geçirdi - Son Dakika
Magazin

"Düğün Dernek 2 Sünnet"in Uzun Fragmanı Kırdı Geçirdi

Düğün Dernek filminin devamı olan ve gişede büyük başarı sağlayan "Düğün Dernek 2: Sünnet"in ilk uzun metrajlı fragmanı yayınlandı.

12.11.2015 11:43  Güncelleme: 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düğün Dernek filminin devamı olan "Düğün Dernek 2: Sünnet"in fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen "Düğün Dernek 2: Sünnet" fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyayı salladı.

İlki 2013'te seyirciyle buluşan ve tam bir Sivas güzellemesi olan Düğün Dernek'in devam filmi olan yapımın "Düğün Dernek 2: Sünnet" filminin yönetmenliği yine Selçuk Aydemir'e ait.

AHMET KURAL VE MURAT CEMCİR YİNE BAŞROLDE

Filmin oyuncu kadrosunda Ahmet Kural ve Murat Cemcir başrolde rol alırken onlara Rasim Öztekin, Devrim Yakut, İnan Ulaş Torun, Şinasi Yurtsever ve Barış Yıldız gibi isimler eşlik ediyor.

4 ARALIK'TA VİZYONDA

"Düğün Dernek 2: Sünnet" filmi 4 Aralık'ta sinema salonlarındaki yerini alacak. İlk filmde, İsmail'in oğlunu evlendirmek için 4 arkadaşın yaşadığı komik olaylar ele alınmıştı. Serinin ikinci filminde ise, İsmail'in torununu sünnet ettirmek için yaşanan komik olaylar zincirlemesine şahit olacağız.

"Düğün Dernek 2 Sünnet"in Uzun Fragmanı Kırdı Geçirdi

Son Dakika Magazin 'Düğün Dernek 2 Sünnet'in Uzun Fragmanı Kırdı Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • asd: ne kadar salak bi film gereksiz 20 18 Yanıtla
  • YorumCum: Süper :D bence 15 5 Yanıtla
  • SİVAS İLBEYLİ TÜRKMENİ: KISKANAKLAR CATLASI 1 COK İYİ 3 LEMEDİR 3BEKLİYORUZ 2 4 ARALIKTA SİNEMADAYIM 3 8 5 Yanıtla
  • orhan: recep ivedik farklı bir tarz ve farklı bir yaş gurubuna hitap ediyor. bu ise recep ivedik kadar esprili olmasa bile daha fazla aileye yani geniş bir kesme hitap ediyor. ikiside güzel kısaca. biri elma biri armut 8 4 Yanıtla
  • Lamborghini diablo : Film hem kotu hem berbat hem igrenc hem hem hem 1 3 Yanıtla
  • BENDERKİ: Onlar,HAYAT FELSEFESİ,ni (islam ahlakı, demokrasi,insanlık,barış,dürüstlük,aklını kullanmak,düşünmek,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşmak,çağdaş espiri,kültür,bilim)yeterince öğrenmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar başımıza gelmezdi.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan, (diziler,filimler,müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,maçlar,şans oyunları) kolay yolu seçtiler.Yol yakın iken dönümelidirler. 1 0 Yanıtla

Advertisement