Yalova'da Yeni Evlenen Çift Düğün Fotoğraflarını Kar Altında Çektirdi - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Yeni Evlenen Çift Düğün Fotoğraflarını Kar Altında Çektirdi

Yalova'da yeni evlenen Sercan ve Rabia Sipahi çifti düğün fotoğraflarını unutulmaz bir hatıra olması için kar yağışı altında çektirdi.

07.01.2017 17:10  Güncelleme: 21:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'da yeni evlenen çift, düğün fotoğraflarını yoğun kar yağışı altında çektirdi. Sercan ve Rabia Sipahi çifti, Osmanlı Parkı'nda yoğun kar yağışına aldırış etmeden objektiflere poz verdi.

MUTLU OLDUKLARINI SÖYLEDİLER

Çevreden geçen vatandaşlar ise şaşkınlık içerisinde gelinle damadı izledi. Damat Sercan Sipahi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, havanın soğuk olduğunu ancak bu anı böyle güzel bir kar yağışı altında ölümsüzleştirdikleri için mutlu olduğunu söyledi.

"SONUÇTA BİR HATIRA"

Bu anın kendisi için çok önemli bir hatıra olduğunu dile getiren Sipahi, "Bir hatıra gerekiyordu. Yazın herkes düğün yapıyor. Yalova'nın merkezinde bu kar yağışını fırsata çevirdik. Bu yoğunlukta kent merkezi bu karı ne zaman gördü bilmiyorum. Biz de düğün günümüzü bu güne aldık. Hiç zor olmadı. Sonuçta bir hatıra. En güzel hatıralar en zor zamanlarda çekilir. Bu fikir ortak ikimizin aklına gelen bir şeydi." diye konuştu.

Yalova\'da Yeni Evlenen Çift Düğün Fotoğraflarını Kar Altında Çektirdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yalova'da Yeni Evlenen Çift Düğün Fotoğraflarını Kar Altında Çektirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement