Düğün Fotoğraflarını Snapchat'ten Paylaşan Gelinin Evliliği 2 Saat Sürdü - Son Dakika
Dünya

Düğün Fotoğraflarını Snapchat'ten Paylaşan Gelinin Evliliği 2 Saat Sürdü

Düğün Fotoğraflarını Snapchat\'ten Paylaşan Gelinin Evliliği 2 Saat Sürdü

Suudi Arabistan'da düğün fotoğraflarını Snapchat üzerinden arkadaşlarıyla paylaşan gelinin bu hareketine damat boşanma dilekçesiyle cevap verdi.

25.10.2016 15:35  Güncelleme: 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelin, nikah fotoğraflarının sosyal medya üzerinden paylaşılmaması anlaşmasına aykırı hareket edip düğün fotoğraflarını Snapchat'ten yayınlayınca, damat nikahın kıyılmasından iki saat sonra boşanma davası açtı.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Suudi Arabistanlı damat, düğün fotoğraflarının taze gelinin kız arkadaşlarına karısı tarafından gönderildiğini öğrenince hemen boşanma başvurusunda bulundu. Suudi basını, nikah seremonisinin video ya da fotoğraflarının paylaşılmaması anlaşmasının tarafları bağlayıcı olduğu ayrıntısına dikkat çekti.

ANLAŞMA YAPMIŞLAR

Suudi günlük gazetesi Okaz'a konuşan gelinin erkek kardeşi: "Kız kardeşimle nişanlısı kendi aralarında evlilik öncesi bir anlaşma yapmışlar. Bu anlaşma gereği kız kardeşim kendisine ait fotoğrafları Snapchat, Instagram ve Twitter gibi mecralar üzerinden paylaşmayacakmış. Bu anlaşma çiftin evlilik anlaşması içine de dahil edildiği için bağlayıcı hale gelmiş. Kız kardeşim maalesef bu akde uymayarak nikah fotoğraflarını kız arkadaşlarıyla Snapchat üzerinden paylaşmış. Bunu öğrenen damat, evliliğin iptalini ve boşanma talep etmiş." ifadeleriyle yaşananları dile getirdi.

Bu hadise üzerine kız ve erkek tarafının aileleri arasında büyük bir tartışma başladı. Kızın ailesi bu anlaşmayı adaletsiz olarak nitelerken, erkek tarafı oğullarının boşanma talebini çok yerinde bir karar olarak değerlendirdi.

Son Dakika Dünya Düğün Fotoğraflarını Snapchat'ten Paylaşan Gelinin Evliliği 2 Saat Sürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement