Düğün Hazırlığı Yapan 18 Günlük Uzman Çavuş Şehit Düştü - Son Dakika
Güncel

Düğün Hazırlığı Yapan 18 Günlük Uzman Çavuş Şehit Düştü

Düğün Hazırlığı Yapan 18 Günlük Uzman Çavuş Şehit Düştü

SİİRT'in Eruh İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş 24 yaşındaki Yunus Emre'nin acı haberi, Isparta'daki baba evine ulaştı.

07.08.2016 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİİRT'in Eruh İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş 24 yaşındaki Yunus Emre'nin acı haberi, Isparta'daki baba evine ulaştı. 20 Temmuz'da göreve başlayan şehit Yunus Emre'nin nişanlı olduğu ve 1 ay sonra düğün yapacağı belirtildi.

Eruh'a bağlı Akmeşe Köyü kırsal kesiminde bir süre önce başlatılan operasyon kapsamında, bu sabah PKK'lı teröristlerle sıcak temas sağlandı. Teröristlerin açtığı ilk ateşle Jandarma Uzman Çavuş Yunus Emre şehit oldu. Yunus Emre'nin acı haberi Isparta merkez Binbirevler Mahallesi'nde oturan anne ve babasına verildi. İl Jandarma Komutanlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri tarafından verilen acı haber sonrası anne Emine Emre ile baba İsmail Emre fenalaştı. Büyük üzüntü yaşayan anne ve babayı yakınları ve görevliler teselli etmeye çalıştı.

Şehit Yunus Emre'nin bir süre önce nişanlandığı ve 1 ay sonra evleneceği belirtildi. Ailenin 3 çocuğundan biri olan Yunus Emre'nin cenazesinin ne zaman ve nereye defnedileceği netlik kazanmadı.

Yunus Emre'nin 20 Temmuz tarihinde Siirt Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı'nda göreve başladığı kaydedildi.

- Isparta

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğün Hazırlığı Yapan 18 Günlük Uzman Çavuş Şehit Düştü - Son Dakika


Advertisement