Düğün Hazırlığı Yaparken Kaçırılan Genç Kız Kurtuldu - Son Dakika
Güncel

Düğün Hazırlığı Yaparken Kaçırılan Genç Kız Kurtuldu

Düğün Hazırlığı Yaparken Kaçırılan Genç Kız Kurtuldu

Çorum'da düğün hazırlığı yaparken içlerinde bir de polisin bulunduğu kişilerce kaçırılan 18 yaşındaki genç kız, Kırıkkale'de zorla tutulduğu evden kaçarak kurtuldu.

08.08.2015 15:30  Güncelleme: 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'da düğün hazırlığı yaparken kaçırılan 18 yaşındaki Leyla Badak, Kırıkkale'de zorla tutulduğu evin penceresinden kaçarak kurtuldu. Genç kız polis tarafından ailesine teslim edildi. Ailesi kızlarının intikam için kaçırıldığını iddia etti.

EVİNİ BASIP KAÇIRDILAR

Olay Çorum'un merkeze bağlı İnalözü köyünde geçen 30 Temmuzda meydana geldi. İddiaya göre gece eve giren 4 kişi, 23 Ağustosta evlenecek olan Leyla Badak'ı kaçırdı, anne 65 yaşındaki Nimet Badak ve baba 68 yaşındaki Kamil Badak'ı da dövdü. Aile, hastanedeki tedavilerinin ardından jandarmaya giderek yaşadıklarını anlattı, genç kızın bulunması için yardım istedi. Polis ve Jandarma kaçırılan genç kızı bulmak için geniş çaplı çalışma başlattı. Dün akşam saat 19.00 sıralarında Çorum polisi aileye kızlarının Kırıkkale'de bulunduğunu haber verdi.

KAÇIRILDIĞI EVİN PENCERESİNDEN ATLAYIP KAÇTI

İdiaya göre; genç kız Çorum'da evinden 4 kişi tarafından kaçırılmasının ardından önce kentteki bir bağ evine götürüldü. Bir gece burada tutulduktan sonra aynı kişiler tarafından Kırıkkale'ye götürüldü. Burada bağ evinde iki gün elleri, ayakları bağlı ve ağzı bantlı şekilde tutuldu. Daha sonra kent merkezindeki bir eve götürüldü. Genç kız 5 gün burada tutuldu. Dün akşam saat 18.00 sıralarında kendisini kaçırdıklarını öne sürdüğü kişilerden ikisi bulunduğu sırada tek katlı evin penceresinden atlayarak kaçan Leyla Badak, karşı eve giderek buradaki kadına kaçırıldığını söyledi. Bunun üzerine kadın polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, önce genç kızı bulunduğu yerden aldı daha sonra zorla tutulduğunu idida ettiği evde arama yaptı. Ancak polis evde kimseyi bulamadı.

AİLESİ GELİP ALDI

Leyla Badak, polis ekibi tarafından Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Cumhuriyet Savcısı'na verdiği ifadenin sonrasında ailesine haber verildi. Genç kızın babası Kamil Badak, ağabeyi Serdal Badak, Sami Badak ve yakınları haber üzerine Kırıkkale'ye gitti. Daha sonra genç kız polisler tarafındana ailesine teslim edildi. Ardından da saat 00.30'da Çorum'a döndü.

"OLAYI POLİS MEMURU ORGANİZE ETTİ"

Yaşadıklarını anlatan Leyla Badak, ailesine kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "O gece evde annem babam uyuyorduk, evimize 4 kişi girdi. Annemi ve babamı dövdüler. Sonra da benim odama girip elimi ayağımı bağlayıp ağzımı da bantlayarak bir araca bindirip kaçırdılar. Önce Çorum'da bir bağ evine götürdüler. M.Y. yanımda kaldı. Diğerleri gitti. Geceyi orada geçirdik. Çok korkmuştum. Ertesi gün bağ evine F.Y., A.S. ile sakallı birisi geldi. O sakallı kişiyi tanıdım. Bizim köydendi. Kırıkkale'de polis olan B.T. olduğunu anladım. Onu tanımamam için takma sakalı vardı. Beni araca bindirdiler. Aracı polis sürüyordu. Kırıkkale'ye götürüp 2 gün de orada bağ evinde tuttular. Hatta, orada ellerinden kurtulup kaçtım. Ama yakaladılar. Ellerimi ayaklarımı bağladılar. Sonra oradan da benim bilmediğim bir yere daha götürdüler. Tüm bu işleri o polis memuru olan B.T. organize ediyordu. O evde de 5 gün falan kaldık. Bunların beni kaçırma amaçları intikam almaktı." dedi.



Baba Kamil Badak ise kızına kavuştuğu için çok mutlu olduğunu belirterek "Adalete her zaman güveniyoruz. Bu kişilerin en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum" diye konuştu.

"KARDEŞİMİ KAÇIRANLAR EŞİMİN AİLESİ"

Ağabey Serdal Badak, 6 yıl önce M.Y.'nin kızını kaçırarak evlendiğini belirterek "Kardeşim nişanlıydı. Düğünü olacaktı. Kız kardeşimi kaçıranların ben damatları oluyorum. Bundan sonra öyle bir şeyimiz olamaz. Ben öyle anne ve babayı istemiyorum. Bu delikanlılığa sığmaz, kabul edilemez bir olay. Kardeşimi kaçıranlan eşimin babası M.Y. çocukları M.Y. ve F.Y. akrabaları A.S. ve B.T.'dir. Hepsinden şikayetçiyiz" şeklinde konuştu.

"HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIZ"

Ağabey Sami Badak ise "Annemi babamı dövüp kardeşimi kaçırıyorlar. Bu ne biçim bir kindir. Adalete her zaman güvendik, güvenmeye de bundan sonra devam edeceğiz. Kız kardeşimin başına ne gelmiş olursa olsun o bizim kardeşimiz. Her zaman yanında olacağız" dedi.

POLİS MEMURU ARANIYOR

Öte yandan genç kızı kaçırdıkları ileri sürülen ve polis tarafından Çorum'da 2 Ağustos'ta yakalanan A.S. ve baba M.Y., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Dün de Kırıkkale'de polis tarafından yakalanan 21 yaşındaki M.Y. ise bugün Çorum'a getirilerek adliyeye sevk edildi. Olaya karıştığı iddia edilen Kırıkkale'de görevli polis memuru B.T. ise savcılık ifadesinin ardından serbest kaldı. Ayrıca olayla ilgili olarak F.Y.'nin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğün Hazırlığı Yaparken Kaçırılan Genç Kız Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Tamam: Polisin yaptigina bak kahpenin dölü 66 5 Yanıtla
  • Fehmi fehomca: Çok güzel bir adalet. Bütün herkesi tutukladılar olayı organize eden polis serbest. Adalet mülkün temelidir..pehhhhh 61 4 Yanıtla
  • Bülent Ecevit : Bu AKP düzeni kahrolsun AKP ye herkez karşı çıksın seçimde verin hesabını 24 39 Yanıtla .: Acaba kızıda akp mi kaçırtti muhalefet olurda bukadarmi olur 5 4 Ahmet: Nede olsa kus beyinli kafasi bu kadar calisti icin hep muhslefetteler yakinda tabela partisi olcaklar haberi yok 0 0
  • emir: O polis neden serbest kardeşim 45 7 Yanıtla
  • misafir: Polisin ne özelligi var 34 3 Yanıtla
  • DAMI BALLI BERİWAN: AAAMMMAAAANN BU KIZ İÇİN DEĞER Mİ.. BEN BU KIZDAN ÇOK DAHA GÜZELİM..ALIMLIYIM BALLIYIMDIR.. BALLI BALLI HIIHIHIHIHIHIIH 4 26 Yanıtla
  • Ahmet kocak: Polis neden serbest polis oldu diye suç isleyemezmi. 25 3 Yanıtla tokat gibi cevap: Evet canım senin kafan basmaz ince işler onlar 8 3
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement