Düğün Konvoyundaki Maganda Tehlike Saçtı - Son Dakika
Güncel

Düğün Konvoyundaki Maganda Tehlike Saçtı

Düğün Konvoyundaki Maganda Tehlike Saçtı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde, bir düğün konvoyundaki otomobilin arka camından sarkarak havaya ateş eden bir şahsın tüfeğinden çıkan saçmalar, konvoydaki başka bir otomobilin ön camına isabet etti.

15.06.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, bir düğün konvoyundaki otomobilin arka camından sarkarak havaya ateş eden bir şahsın tüfeğinden çıkan saçmalar, konvoydaki başka bir otomobilin ön camına isabet etti. Olayda şans eseri can kaybı ve yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre, olay Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'nde saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Cadde üzerinde ilerleyen düğün konvoyundaki bir otomobilin arka camından dışarı sarkan bir genç, elindeki tüfekle havaya ateş etmeye başladı. Bu sırada içinde bulunduğu otomobilin çukura düşmesi ile dengesini kaybeden gencin elindeki tüfek ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar, konvoyu takip eden Emre M.'nin kullandığı 46 E 9341 plakalı otomobilin ön camına ve aracın değişik yerlerine isabet etti. Olayda isabet alan cam parçalanarak otomobilin içerisine düşerken, sürücü Emre M. ve beraberindekiler olayı yara almadan atlattı. Silahın kullanıldığı otomobil ise konvoyu takibe devam etti.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi gönderildi. Polis olay yeri inceleme ekipleri, ön camı tuzla buz olan otomobilde ve cadde üzerinde çalışma yaptı. Olayın meydana geldiği bölgedeki boş tüfek fişeklerini de toplayan polis, silahı ateşlediği iddia edilen şahsı yakalamak için çalışma başlattı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düğün Konvoyundaki Maganda Tehlike Saçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement