Düğün Tarihini Beklerken Şehit Düşen Polis Memuru Akyol Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Düğün Tarihini Beklerken Şehit Düşen Polis Memuru Akyol Toprağa Verildi

Düğün Tarihini Beklerken Şehit Düşen Polis Memuru Akyol Toprağa Verildi

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lı teröristlerce yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit edilen 4 polisten 22 yaşındaki Savaş Akyol, Yozgat'ın Şefaatli İlçesi'nde gözyaşı ve dualarla uğurlandı.

11.08.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lı teröristlerce yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit edilen 4 polisten 22 yaşındaki Savaş Akyol, Yozgat'ın Şefaatli İlçesi'nde gözyaşı ve dualarla uğurlandı. Ankara'nın Sincan İlçesi'nde oturan Fatma Nur ile birlikte nikahını kıydırıp, 23 Ağustos'ta evlenmek için bastırdıkları düğün davetiyelerini yakınlarına gönderen şehit polis Akyol için gözyaşları akıtıldı.

Önümüzdeki 23 Ağustos'a Ankara'nın Sincan İlçesi'nde Fatma Nur ile düğün yaparak yaşamını birleştirmeye hazırlanırken görev yaptığı Silopi'de 3 arkadaşıyla birlikte şehit olan polis memuru Savaş Akyol'un Türk Bayrağına sarılı cenazesi, babasının oturduğu Yozgat'ın Şefaatli İlçesi İnceşehir Mahallesi Kelebek Sokak'a getirildi. Burada aile fertleri ve komşularından helallik alındıktan sonra cenaze İstasyon Meydanı'na getirilip, resmi tören yapıldı, dualar okundu.

Cenaze törenine Yozgat Valisi Abdülkadir Yazıcı ile birlikte Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, İçişleri Bakan Yardımcısı Osman Güneş, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Yozgat İl Jandarma Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdülkadir Akgül, Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal da katıldı.

Cenaze törenine şehidin kardeşi Semanur Akyol ağabeyinin kıyafetlerini giyerek katılırken, resmi nikah yaptığı, 23 Ağustos'ta yapılacak düğün iye yaşamını birleştireceği Fatma Nur, annesi Gülsever ve babası Doğan Akyol şehidin Türk bayrağına sarılı cenazesine sarılıp, gözyaşı döktü. Büyük bir kalabalığın katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel olup, aktı, şehidin bazı yakınları fenalık geçirdi. Cenaze törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çelen gönderdi. İlçe Türk Bayrakları ile donatıldı. Şehidin cenaze namazı ise Yeşilyurt Caminde kılınıp, Şefaatli İlçe Mezarlığına defnedildi. - Şefaatliyozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Düğün Tarihini Beklerken Şehit Düşen Polis Memuru Akyol Toprağa Verildi - Son Dakika


Advertisement