Düğünde 3 Çocuğun Vurularak Yaralanması - Son Dakika
Güncel

Düğünde 3 Çocuğun Vurularak Yaralanması

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir düğünde havaya rastgele ateş açılması sonucu 3 çocuğun yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Yaşar T, tutuklandı.

21.08.2015 12:57  Güncelleme: 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir düğünde havaya rastgele ateş açılması sonucu 3 çocuğun yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan Yaşar T, tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Erbaa'da bir okulun bahçesinde, oğlunun düğününde havaya rastgele ateş açtığı belirlenen Yaşar T, emniyetteki işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu arada, düğünde havaya ateş edilmesi sonucu yaralanan 3 çocuktan ikisinin görüntüleri kameralara yansıdı.

Düğünün görüntülendiği kamera ile güvenlik kameralarının kayıtlarına göre, Erbaa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin, atılması yasak olan silah, havai fişek ve diğer konular hakkında düğün sahiplerini uyarmak üzere okul bahçesine girdiği görülüyor. Görüntülere göre, ekibin ayrılmasından yaklaşık 1,5 saat sonra, konuklar eğlenirken, düğün sahibi Yaşar T, belinden silahı çıkararak, rastgele havaya 4 el ateş ediyor. Yaşar T, bir ara tutukluk yapan silahtan düşen mermilerden bazılarını yerden almaya çalışıyor. Bu sırada, yerdeki mermiyi almak için eğilen çocuklardan Sedanur Temiz (12) de tabancanın ateş alması sonucu kalçasından yaralanarak yere düşüyor.

Aynı kurşunun sektikten sonra parçalanması üzerine, Tuana Medine Çakır'ı (3) elinden, Nazlıgül Ayral'ı (13) da çenesinden yaralıyor. Kayıtlarda, gelinle damat için hazırlanan koltukların arkasında düğünü izleyen Nazlıgül Ayral'ın seken merminin çenesine isabet etmesi sonucu panik içerisinde durumu ailesine söylemesi ve ailenin de yaralanan çocuğu araca götürmeleri yer alıyor. Mehmet Akif Mahallesi Ihlamur Sokak'taki okulun bahçesindeki düğünde, havaya rastgele ateş edilmesi sonucu Nazlıgül Ayral (12), Sedanur Temiz (12) ve Tuana Medine Pelit (3) yaralanmıştı.

Düğünde 3 Çocuğun Vurularak Yaralanması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düğünde 3 Çocuğun Vurularak Yaralanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement