Düğünde Gribe Karşı Öpüşme Yasağı! Sadece Damada İzin Verdiler - Son Dakika
3. Sayfa

Düğünde Gribe Karşı Öpüşme Yasağı! Sadece Damada İzin Verdiler

Düğünde Gribe Karşı Öpüşme Yasağı! Sadece Damada İzin Verdiler

Mersin'de Ayşe Kızmaz ile Mustafa Şeker çiftinin düğününde gribe karşı, "Öpüşmek yasak!" anonsu yapıldı, sadece damadın gelini alnından öpmesine izin verildi.

08.02.2016 11:33  Güncelleme: 12:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Bozyazı ilçesinde evlenen 20 yaşındaki Ayşe Kızmaz ile 21 yaşındaki Mustafa Şeker çiftinin düğününde, gribe karşı öpüşme yasağı getirildi. Davetliler için 'Gelin ve damadı öpmeyin' anonsları yapılan düğünde yalnızca damadın gelini öpmesine izin verildi.

"ÖPÜŞMEK YASAK, LÜTFEN ÖPÜŞMEYELİM"

Bozyazı Belediye Düğün Salonu'nda hayatlarını birleştiren Ayşe Kızmaz ile Mustafa Şeker'in düğününde, öpüşmenin yasak olduğuna dair anons yapıldı. Düğüne katılan davetlilerden Mustafa Gürel Bolluk, mikrofonu eline alarak, "Akdeniz bölgesinde yoğun grip salgını var. Bu yüzden öpüşmek yasak. Lütfen öpüşmeyelim" uyarısında bulundu.

SADECE DAMADIN GELİNİ ÖPMESİNE İZİN VERİLDİ

Bu uyarı üzerine davetliler öpüşmemeye özen gösterirken, sadece damadın gelini alnından öpmesine izin verildi. Kına merasiminin ardından gelinin kırmızı kurdelesini kesen damadın dayıları Mahmut ve Hasan Nazik genç çifti öpünce, ikinci kez uyarı yapıldı. Gelinle damadın öpülmemesi istenen anons sonucunda, davetliler genç çifti el sallayarak kutladı.


Kaynak: DHA

Son Dakika 3. Sayfa Düğünde Gribe Karşı Öpüşme Yasağı! Sadece Damada İzin Verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • caner tan: Size akıl fikir versin geri zekalı var 3 0 Yanıtla

Advertisement