Düğünde Maganda Kurşunu: 1 Ağır Yaralı - Son Dakika
Güncel

Düğünde Maganda Kurşunu: 1 Ağır Yaralı

Konya’nın Yunak ilçesinde, bir düğünde havaya açılan ateş sonucu bir kişi ağır yaralandı.

01.09.2015 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Yunak ilçesinde, bir düğünde havaya açılan ateş sonucu bir kişi ağır yaralandı.

Olay, dün akşam Konya'nın Yunak ilçesinin Kuzören mahallesinde meydana geldi. Bir düğünde kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından havaya rastgele açılan ateş sonucu 42 yaşındaki Çiğdem K. ağır yaralandı. İhbar üzerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Yunak Hacı İzzet Baysal Devlet Hastanesine kaldırılan Çiğdem K, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Akşehir Devlet Hastanesine sevk edildi. Polisin yaptığı incelemede kurşunun kimin silahından çıktığı belirlenemedi.

Öte yandan, geçen ay Yunak İlçe Emniyet Amirliği tarafından düğünlerde rastgele silah atımından kaynaklı olayların önüne geçmek için "Maganda olma, örnek ol" projesi başlatılmış, emniyet amirliği personeli tarafından düğünde rastgele ateş sonucu yaralanan ve yaralayan kişilerin düştüğü durum ve bu kişilerin aile ve çocukları üzerindeki etkisinin yansıtıldığı Düğün Evi Yas Evine Dönmesin adlı kısa bir film çekilmişti. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düğünde Maganda Kurşunu: 1 Ağır Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çin'de İşsizlik Oranı Düşüş Gösterdi
    12:09 Çin'de İşsizlik Oranı Düşüş Gösterdi

    Çin'de ankete dayalı kentsel işsizlik oranı 2024 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre 0,3 yüzde puanlık düşüşle ortalama yüzde 5,2 seviyesinde gerçekleşti. Mart ayında ise işsizlik oranı bir önceki aya ve Mart 2023'e kıyasla 0,1 puan azalarak yüzde 5,2 oldu. Ayrıca, kırsal kesimdeki göçmen işçi sayısı da yüzde 2,2 artarak 185,88 milyona ulaştı. Çin'in gayrisafi yurtiçi hasılası ise 2024'ün ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 5,3 arttı.

  • Bandırma'da Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası Başladı
    12:08 Bandırma'da Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası Başladı

    Balıkesir'in Bandırma ilçesinde düzenlenen 'Büyükler Bahar Kupası Türkiye Serisi-3' tenis şampiyonası, Türkiye'nin çeşitli illerinden 55 sporcunun katılımıyla başladı. Bandırma Tenis Kulübü ve Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) tarafından düzenlenen şampiyona, 19 Nisan Cuma gününe kadar devam edecek. Turnuvaya Türkiye'nin çeşitli illerinden katılan 55 sporcu, Bandırma'da kıyasıya bir mücadele verecek. Bandırma'yı temsil eden 8 oyuncu, şehrin ismini duyurmak için aylar öncesinden hazırlıklarına başladı.

  • Salihli'de Yunus ekipleri ayakkabı hırsızını yakaladı
    12:08 Salihli'de Yunus ekipleri ayakkabı hırsızını yakaladı

    Manisa'nın Salihli ilçesinde devriye gezen yunus ekipleri, şüphelendikleri bir kişiyi durdurup arama yaptı. Yapılan aramada şüphelinin çaldığı ayakkabılar bulundu. Ayakkabılar sahibine teslim edilirken, şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • AK Partili belediye başkanı için de alkış istendi
    12:04 AK Partili belediye başkanı için de alkış istendi

    Bursa İl Seçim Müdürü Mehmet US, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey için alkış istemesinin ardından aynı isteği AK Partili Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık için de yapmıştır.

  • Ayağını çapa makinesine kaptırmıştı, hastanede hayatını kaybetti
    12:03 Ayağını çapa makinesine kaptırmıştı, hastanede hayatını kaybetti

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde tarla sürdüğü esnada ayağını çapa makinesine kaptırarak ağır yaralanan 75 yaşındaki Tacettin Başkan, hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Başkan'ın cenazesi, Akyazı Yongalık Civekdağı Mahallesi Camii'nde defnedilecek.

  • Fatsa'da cep telefonunun bataryası şarj sırasında patladı
    12:03 Fatsa'da cep telefonunun bataryası şarj sırasında patladı

    Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir telefon tamir dükkânında, tamire götürülen cep telefonunun bataryası şarj sırasında patladı. İşletme sahibi hızlı bir şekilde yangına müdahale ederek söndürdü.


Advertisement