Düğünden 15 Gün Sonra Kaza Geçiren Genç Akülü Arabasına Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Düğünden 15 Gün Sonra Kaza Geçiren Genç Akülü Arabasına Kavuştu

Düğünden 15 Gün Sonra Kaza Geçiren Genç Akülü Arabasına Kavuştu

Düzce’de düğününden 15 gün sonra geçirdiği trafik kazasında bir ayağını kaybeden Kemal Düzgün’e hayırseverler tarafından ile akülü sandalye hediye edildi.

22.05.2016 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'de düğününden 15 gün sonra geçirdiği trafik kazasında bir ayağını kaybeden Kemal Düzgün'e hayırseverler tarafından ile akülü sandalye hediye edildi.

Düzce'de Dereli Tütüncü mahallesinde ikamet eden 30 yaşındaki Kemal Düzgün, geçen yıl düğününden 15 gün sonra trafik kazası geçirdi. O günden bu güne art arda ameliyatlar geçiren genç adam yatağa ve koltuk değneklerine mahkum olan Düzgün, yardım derneklerinden aldığı haberle sevindi. Komşusu Düzce Merkez İmam Hatip Cami görevlisi Yusuf Uğur'un katkılar ve Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği'nin aracılığıyla hayırseverlerin aldığı akülü sandalye, Kemal Düzgün'e hediye edildi.

Düzce Merkez İmam Hatip Cami görevlisi Yusuf Uğur, Dernek Başkanı İsmail Yıldız'ın hastalar, engelliler ve ihtiyaç sahipleri için yaptığı yardımlara teşekkür ederek, böyle insanların derdine dermen olmak için hayırseverlerden ellerini taşın altına koymalarını istedi.

Biz Büyük Bir Aileyiz Derneği Başkanı İsmail Yıldız ise hayırseverlere seslenerek gıda yardımlarının yerine hasta ve engellilerin daha önemli ihtiyaçları olduğunu söyledi. Özellikle arabası olmayan engellilerin yaşadığı zorluklara dikkat çeken İsmail Yıldız, "Yusuf Hocamız bize ihtiyacı olanları bildiriyor. Kemal arkadaşımız için de bize başvurdu. Kemal Düzgün elim bir kaza sonucu zor durumda kalmış.Sağ olsunlar akülü engelli arabası imalatçısı bir firmanın sahipleri bize arabayı gönderdiler. Ramazan yaklaştığı bu günlerde Düzceli hayırseverler, gıda alalım ama en çok ihtiyaç duyulan akülü sandalye, medikal malzemeler, hasta yatakları. Sokakta çok çaresiz engelli vatandaşlarımız var. Güneş yüzü görmeyen engelliler var evlerde. Hayırseverlerden evlere gitmelerini, ihtiyaç neyse onu temin etmelerini istiyorum" dedi.

Geçirdiği kaza sonrası bir ayağını kaybeden Kemal Düzgün de tekerlekli sandalyeye kavuşmanın mutluluğu ile hem derneğe hem hayırseverlere teşekkür etti. Düzgün, "Geçen yıl 19 Temmuz'da düğün yaptım. Ağustos'un 10'unda bir trafik kazası geçirdim. 7 kere ameliyat oldum. İsmail Bey yardımcı oldu bana tekerlekli sandalye ayarladılar. Evden dışarı çıkamıyordum. Biz Büyük Bir Aileyiz Derneğine çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra dışarıda gezeceğim" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Düğünden 15 Gün Sonra Kaza Geçiren Genç Akülü Arabasına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement