Düğünden Çıkıp Demokrasi Nöbetine Gittiler - Son Dakika
Güncel

Düğünden Çıkıp Demokrasi Nöbetine Gittiler

Düğünden Çıkıp Demokrasi Nöbetine Gittiler

Edirne'de düğünden çıkan gelin ve damat, eline Türk Bayraklarını alarak Demokrasi Nöbeti'ne katıldı.

24.07.2016 03:00  Güncelleme: 09:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de devam eden Demokrasi Nöbeti, ilginç görüntülere sahne oldu.

İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Edirne'de AK Parti Edirne İl Başkanlığı tarafından Darbe Girişimi'ne tepki amacıyla Demokrasi Nöbeti devam ediyor. 8 gündür Edirne'de Atatürk Anıtı önünde devam eden Demokrasi Nöbeti, ilginç görüntülere sahne oldu.

DÜNYA EVİNE GİRDİLER

AK Parti Edirne İL Başkanlığı'nda Danışman olarak görev yapan Caner Kurt, düzenlenen düğün töreni ile eşi Gamze Kılıç'la hayatlarını birleştirdi.

DEMOKRASİ NÖBETİNE KATILDILAR

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın kıydığı ve AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe ile Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı'nın şahitliğini yaptığı nikahın ardından düğünün sonunda genç çift, evlerine gitmek yerine, Atatürk Anıtı önünde devam eden Demokrasi Nöbeti'ne katıldı. Ellerine Türk Bayrağı alan çift, meydanda nöbet tutan vatandaşların ilgi odağı oldu.

Düğünden Çıkıp Demokrasi Nöbetine Gittiler

"MEYDANLARI BOŞ BIRAKMAYACAĞIZ"

Burada bir açıklama yapan Caner Kurt, eşiyle birlikte ortak bir karar alarak düğün sonrası böyle bir şey yapmak istediklerini belirterek; "Ülkemizin zor günler geçirdiği bu günlerde her ne kadar düğünümüz olsa da Cumhurbaşkanımızın emri doğrultusunda meydanları boş bırakmıyoruz. Biz de eşimle birlikte, düğünümüzün bitmesinin ardından bu önemli görevi yerine getirmek ve meydanları boş bırakmamak açısından evlerimize gitmeden düğünden çıkıp meydana gittik. Demokrasi nöbetimizi tutuyoruz. Her ne kadar gündüzleri normal hayatımıza devam etsek de geceleri meydanları boş bırakmayacağız." dedi.

Düğünden Çıkıp Demokrasi Nöbetine Gittiler

İLGİNÇ ANI ÖLÜMSÜZLEŞTİRDİLER

Genç çift, bir süre Atatürk Anıtı önünde devam eden Demokrasi Nöbeti'ne ellerinde Türk Bayrakları ile destek verdikten sonra buradan ayrıldı. Öte yandan çok sayıda kişi de bu ilginç anı fotoğraflayarak ölümsüzleştirdi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düğünden Çıkıp Demokrasi Nöbetine Gittiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement