Düğünden Dönen Polis Trafikte Bıçaklandı - Son Dakika
Güncel

Düğünden Dönen Polis Trafikte Bıçaklandı

Düğünden Dönen Polis Trafikte Bıçaklandı

Konya’da ailesiyle katıldığı düğünden dönen polis memuru trafikte tartıştığı bir şahıs tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

18.08.2014 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da ailesiyle katıldığı düğünden dönen polis memuru trafikte tartıştığı bir şahıs tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Olay, saat 01.15'te merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi Ahmet Hilmi Nalçacı Caddesi'ndeki Musalla Mezarlığı önünde meydana geldi. İddiaya göre, 42 PF 255 plakalı otomobilin sürücüsü O.H. (22), Ahmet Hilmi Nalçacı Caddesi üzerinde seyir halindeyken 06 GET 45 plakalı otomobilin sürücüsü, Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'nde görevli polis memuru Y.E.'yi aracıyla yolda sıkıştırmaya başladı. Ailesiyle birlikte katıldığı düğünden evine dönen polis memuru, bir süre sonra arabasını durdurarak O.H. ile tartışmaya başladı. Polis olduğunu ve yaptığı hareketin yanlış olduğunu dile getiren polis memurunun, şahsı uyarmasıyla tartışma kavgaya dönüştü. O.H. arabasından aldığı ekmek bıçağıyla polis memurunu göğsünden ve karın boşluğundan bıçaklayarak ağır yaraladı. Polisin ailesinin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı polisi yapılan ilk müdahalenin ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Bu sırada kaçmaya çalışırken görgü tanıkları tarafından darp edildiği iddia edilen O.H., daha sonra olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerine giderek teslim oldu.

Cinsel istismar ve adam yaralama gibi çok sayıda suçtan kaydı bulunan O.H.'nin 1.53 promil alkollü olduğu ve ehliyetine de 2 yıl önce alkollü araç kullanmaktan el konulduğu öğrenildi. Şüpheli O.H., Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Yaralı polis memurunun hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düğünden Dönen Polis Trafikte Bıçaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement