Spor Spikeri Gelin, Hem Düğün Yaptı Hem Haber Sundu - Son Dakika
Güncel

Spor Spikeri Gelin, Hem Düğün Yaptı Hem Haber Sundu

Bursa'da bir televizyon kanalında spor spikerliği yapan Yeşim Öci, programı düğünüyle aynı güne denk gelince, programı düğün salonuna taşıdı ve gelinlikle haber sundu.

15.11.2014 12:57  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da yerel bir televizyon kanalında spor spikerliği yapan genç kız, düğününde gelinliği ile kamera karşısına geçerek spor programı sundu.

Bursa'da yerel bir televizyonda spor spikerliği yapan Yeşim ile Volkan Öci çifti, ilginç bir düğüne imza attı. Nikah töreninin ardından canlı yayın koltuğuna oturan Yeşim Öci, gelinliği ile kamera karşısına geçti. Burada spor haberlerini sunan Öci, daha sonra çiçeği burnunda eşi Volkan Öci ile beraber dans ederek düğün pastasını kesti.

PROGRAMI DÜĞÜN SALONUNA TAŞIDI

Heyecanlı olduğunu dile getiren Yeşim Öci, "Her cuma canlı olarak yayınlanan 'Spor Dünyası' isimli televizyon programımız bu hafta düğün merasimimiz ile aynı güne denk geldi. Bu yüzden programı düğün salonuna taşımaya karar verdik. Gelinliğimle mesai arkadaşlarıma program sırasında eşlik ettim" diye konuştu.

DAMAT: ASLA UNUTULMAYACAK BİR GECE

İstanbul'da bir prodüksiyon şirketinde çalışan damat Volkan Öcü, böyle bir düğün hayal etmediğini, kendileri için ayrı bir önem taşıdığını ve asla unutulmayacak bir gece olduğunu dile getirdi.


Spor Spikeri Gelin, Hem Düğün Yaptı Hem Haber Sundu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Spor Spikeri Gelin, Hem Düğün Yaptı Hem Haber Sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • saka: Bu ne yaa. 1 0 Yanıtla

Advertisement