Elazığ'da Düğününe 15 Gün Kala Trafik Kazasında Öldü - Son Dakika
Yerel

Elazığ'da Düğününe 15 Gün Kala Trafik Kazasında Öldü

Elazığ'da, 15 gün sonra dünyaevine girmeyi planlayan 25 yaşındaki Muhammed Ziriğ, geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitirdi.

19.06.2014 09:32  Güncelleme: 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da, 15 gün sonra evlenmeyi planlayan 25 yaşındaki Muhammed Ziriğ, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Kazada 4 kişi ise yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ali Yıldız (26) yönetimindeki 23 HY 694 plakalı otomobil ile Muhammed Ziriğ'in (25) kullandığı 23 LA 622 plakalı otomobil, Hazardağlı Kavşağı'nda çarpıştı.

Kazada ağır yaralanan Ziriğ, kaldırıldığı Fırat Üniversitesi Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer sürücü Yıldız ile aynı araçta bulunan babası Hasan Yıldız (50), Hıdır Güler (24) ve Vedat Yeşil (19) ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Muhammed Ziriğ'in nişanlısı ile nişanlısının arkadaşı ise kazadan yara almadan kurtuldu. Ziriğ'in 15 gün sonra dünyaevine girmeyi planladığı, düğün hazırlıkları kapsamında, kentte kiraladığı dairenin temizliğini nişanlısı ve arkadaşıyla yaptıktan sonra evine dönerken kaza geçirdiği öğrenildi. - Elazığ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Elazığ'da Düğününe 15 Gün Kala Trafik Kazasında Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement