Duisburg'da 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Duisburg'da 23 Nisan Coşkusu

Duisburg\'da 23 Nisan Coşkusu

Duisburg Belediye Başkanı Erkan Kocalar'ın da hazır bulunduğu 23 Nisan Şenliğinde, çocukların coşkusu görülmeye değerdi.

21.04.2014 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Açık alanda düzenlenen ve Duisburg Belediye Başkanı Erkan Kocalar'ın da hazır bulunduğu 23 Nisan Şenliğinde, çocukların coşkusu görülmeye değerdi.

Duisburg Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Bülent Karabiber'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın tarihine dair yaptığı konuşma ile başlayan şenlikte çocuklar, şiirler okudu ve şarkılar söyledi. Alman çocukların da davet edildiği etkinlikte çocuklar için, çuval ve yumurta yarışmaları düzenlendi. Çocuklar, etkinlik için özel davet edilen palyaçonun oyunlarıyla da doyasıya eğlendi. Etkinliğe katılan çocuklara, dernek yöneticileri tarafından çeşitli hediyeler taktim edildi.

MİLLİ BAYRAMLARIMIZI UNUTMUYORUZ

Etkinlikte konuşan Duisburg Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Bülent Karabiber, 'Derneğimiz 10 yıldır faaliyet gösteriyor ve 10 yıldır araklıksız olarak milli bayramlarımızı kutlamak için etkinlikler düzenliyoruz. Çocuklarımız için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çok önemseyerek tertipliyoruz. Milli değerlerimizi yaşatan etkinliklerimiz devam edecek.17 Mayıs'ta düzenleyeceğimiz etkinlikle hem 19 Mayıs Bayramı'nı, hem de kuruluşumuzun 10. yılını kutlayacağız. Bu etkinliğimize herkes davetlidir' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Duisburg'da 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement