Duisburg?da Öğrenciler İçin Yardım Gecesi - Son Dakika
Güncel

Duisburg?da Öğrenciler İçin Yardım Gecesi

Duisburg?da Öğrenciler İçin Yardım Gecesi

Duisburg'da öğrenciler için yardım gecesi Almanya'nın Duisburg kentinde faaliyet gösteren Ardahan Posof Kültür ve Dayanışma Derneği (POYAD), geliri ile Türkiye'de öğrenim gören Posoflu öğrencilere burs vermek amacıyla bir gece düzenlemeye hazırlanıyor.

24.11.2015 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Duisburg'da öğrenciler için yardım gecesi

Almanya'nın Duisburg kentinde faaliyet gösteren Ardahan Posof Kültür ve Dayanışma Derneği (POYAD), geliri ile Türkiye'de öğrenim gören Posoflu öğrencilere burs vermek amacıyla bir gece düzenlemeye hazırlanıyor.

Poyad, cuma akşamı Oberhausen kentinde bulunan Kars, Ardahan, Posof Gecesi gerçekleştirmek için kolları sıvadı.

ÖĞRENCİLERE BURS VERECEKLER

POYAD Başkanı Ercan Özcan, 'Almanya'da yaşayan hemşerilerimiz için güzel bir gece hazırlıyoruz. Türkiye'den davetlilerimiz olacak. Posof Belediye başkanımız Cahit Ulgar, gecemize katılacak. Gecemizden elde edeceğimiz gelir ile İstanbul'da ve Posof'ta öğrenim gören bir kaç öğrencimize burs verebileceğimizi kararlaştırdık. Tabi ki çok sayıda fazla öğrenciye burs vermek isteriz, ama burada da artık dernek yürütmek epeyce bir külfet' dedi.

Oberhausen şehrinde gerçekleştirilecek yöresel gecede, sanatçı Nuray Hafiftaş, Erkan Su, Fahrettin Güneş, Gonca, Aşık Kevseri ve Yalçın Tekin sahne alacak. Derneğin minik folklor grubunun yanı sıra Arazya Kafkas Folklor Ekibi de, kafkas halk oyunlarını sergileyecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Duisburg?da Öğrenciler İçin Yardım Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement