Dükkan Sahibine Kızan Berber İşyerini Dağıttı - Son Dakika
Güncel

Dükkan Sahibine Kızan Berber İşyerini Dağıttı

Dükkan Sahibine Kızan Berber İşyerini Dağıttı

Kastamonu’nun Hanönü ilçesinde erkek kuaförlüğü yapan Serdar Ö., dükkan sahibine kızınca, işyerinin bütün tavan alçıpanlarını ve elektrik tesisatını söktü.

28.01.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Hanönü ilçesinde erkek kuaförlüğü yapan Serdar Ö., dükkan sahibine kızınca, işyerinin bütün tavan alçıpanlarını ve elektrik tesisatını söktü.

Serdar Ö., yaklaşık 1 yıldır Hanönü Merkez Mahallesi Boyabat Caddesi üzerindeki Bekir Ö.'ye ait iş yerini erkek kuaförü olarak kiraladı. Kirasını zamanında verdiğini söyleyen Serdar Ö., su aboneliği ve elektrik aboneliği konusunda dükkan sahibi Bekir Ö. ile tartışma yaşadığını ve kızarak büyük masraf ettiği dükkanı boşalttığını söyledi.

Dükkan sahibi Bekir Ö. ise su aboneliğini dükkan işleten berber Serdar Ö.'nün almasını istediğini, bu sebeple aralarında anlaşmazlık meydana geldiğini söyledi. Serdar Ö., "Akşam konuştuk, sabahleyin geldiğimde dükkanın boşaltılmış olduğunu gördüm. Dükkanın tavanlarında bulunan alçıpanları ve elektrik tesisatını sökülerek dağıtılmış bir şekilde buldum" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dükkan Sahibine Kızan Berber İşyerini Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement