Dülük Tabiat Parkı Rengarenk - Son Dakika
Yerel

Dülük Tabiat Parkı Rengarenk

Dülük Tabiat Parkı Rengarenk

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazianteplilere kazandırılan Dülük Tabiat Parkı eşsiz görüntüsü ve atmosferiyle ziyaretçilerini büyülerken, yüzlerce çeşit bitki türüyle de ziyaretçilerini kendine hayran bıraktırıyor.

01.05.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şehitkamil Belediyesi tarafından Gazianteplilere kazandırılan Dülük Tabiat Parkı eşsiz görüntüsü ve atmosferiyle ziyaretçilerini büyülerken, yüzlerce çeşit bitki türüyle de ziyaretçilerini kendine hayran bıraktırıyor. Şehitkamil Belediyesi ekipleri, yüzlerce bitki türüne 62 farklı çeşit ve yaklaşık 25 bin adet bitki daha dikerek buharın güzelliğine ayrı bir güzellik katıyor.

TÜM GAZİANTEPLİLERİN GÖRMESİ GEREKEN BİR YER

Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, yoğun çalışmaların ardından yurt dışından ithal olarak Dülük Tabiat Parkına getirilen, yüzlerce çeşit bitki tabiat parkında yetiştirilecek. Biyolojik Şelalenin etrafına dikilmeye başlanılan bitkiler, konuklarına görsel bir güzellik ve çeşitlilik sunmaya hazırlanıyor. Dülük Tabiat Parkı, yerli ve yabancı tüm konukların büyük ilgisini çekerken, ziyaretçilerin daha önce görmediği bitkileri bir arada görmesine imkan sağlıyor. Dülük Tabiat Parkı, birçok nilüfer türlerinden, çeşitli su bitkisine, sisyrinchrivm Bieslelie, Prycantha coccina nana, Weiqelia nana, Dianthus, Lavendula, gibi Teacrium isimli yüzlerce bitki daha dikildi.

Tabiat Parkını ziyarete gelen vatandaşlar, atmosferi ve çeşitli bitki türlerini çok beğendiklerini dile getirerek; "Gördüğümüz kadarıyla çalışmalar çok güzel bir şekilde ilerliyor. Zaten belediyemiz Dü lük Tabiat Parkını çok güzel bir şekilde tasarlayarak hizmetimize sundu. Yeni ekilmeye başlanılan çiçeklerle birlikte daha renkli ve daha güzel bir ortam oluşmuş durumda. Tüm Gazianteplilerin bu parkı görmesi gerekiyor. Tabiatın güzelliğine rengarenk çiçek dikmekle ayrı bir güzel bir ortam oluşmuş. Eşimin rahatsızlığı nedeniyle ayda bir geliyoruz. Biyolojik gölet ayrı bir güzel, tabiatla iç içe insanların kendisini dinleyebileceği ve doğayla baş başa kalacağı en uygun yerlerden birisidir. Bu güzel ortamı hizmete sunduğu için Şehitkamil Belediye Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyoruz" dediler. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dülük Tabiat Parkı Rengarenk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement