Dumlupınar: "Puan Kaybına Tahammülümüz Yok" - Son Dakika
Spor

Dumlupınar: "Puan Kaybına Tahammülümüz Yok"

Dumlupınar: "Puan Kaybına Tahammülümüz Yok"

Sezona “Süper Lig” parolasıyla başlayan Karşıyaka, bu hafta evinde karşılaşacağı Samsunspor’a karşı da iddialı. Kendi evlerinde oynayacakları maçlarda puan kaybına tahammüllerinin olmadığını söyleyen Karşıyaka Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, Samsunspor’un da iddialı olduğunu belirterek, “Önemli olan bizim sahada neler yaptığımız” dedi.

26.08.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezona "Süper Lig" parolasıyla başlayan Karşıyaka, bu hafta evinde karşılaşacağı Samsunspor'a karşı da iddialı. Kendi evlerinde oynayacakları maçlarda puan kaybına tahammüllerinin olmadığını söyleyen Karşıyaka Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, Samsunspor'un da iddialı olduğunu belirterek, "Önemli olan bizim sahada neler yaptığımız" dedi.

PTT 1. Lig'de cumartesi akşamı evinde Samsunspor'u konuk edecek olan Karşıyaka'da bu maçın hazırlıkları sürüyor. Karşılaşmaya, Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde yaptığı günde çift idmanla hazırlanan Kaf-Kaf, sabah bölümünde topla dayanıklılık çalışması yaptı.

Oyuncuların üzerine takılan çipler sayesinde futbolcularının performansını saniye saniye takip eden teknik direktör Cüneyt Dumlupınar, takımla tek tek ilgilendi. Sabah idmanına hafif sakatlığı bulunan Berkay Can dışında tüm futbolcular katılırken, genç oyuncunun akşam idmanında yerini alması bekleniyor.

"PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK"

Geçen hafta evlerinde oynadıkları ilk maç olan Şanlıurfaspor müsabakasından galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyleyen Karşıyaka Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar, "Zor da olsa Şanlıurfaspor maçını kazandık. Camiamızın bu galibiyete ihtiyacı vardı. Evimizde oynayacağımız tüm maçları kazanmak istiyoruz, zaten hedefimiz belli. Karşıyaka olarak evde puan kaybına tahammülümüz yok" dedi.

"TAKVİYE YAPACAĞIZ"

Cumartesi günü yine taraftarının önünde oynayacaklarını ifade eden Dumlupınar, "Bu hafta da Samsunspor'u konuk edeceğiz. Yine taraftarımızın desteğiyle kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Henüz ligin başındayız. Takımlar hazır değil. Samsunspor da iddialı, yıllardır Süper Lig'i istiyorlar. Geçen yıl kıyısından döndüler. Biz de iddialıyız ve evimizde oynayacağız. Önemli olan bizim sahada neler yaptığımız. Kazanmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız" diye konuştu.

Transfer sezonu kapanmadan takıma birkaç takviye daha yapmak istediklerini anlatan tecrübeli çalıştırıcı, özellikle stoper, orta saha ve ön libero mevkilerine oyuncu almak istediklerini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dumlupınar: 'Puan Kaybına Tahammülümüz Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement