Can Dündar'dan Erdoğan'a "Despot" Benzetmesi - Son Dakika
Güncel

Can Dündar'dan Erdoğan'a "Despot" Benzetmesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten İstanbul Adliyesi'nde ifadesi alınan gazeteci Can Dündar, bugün katıldığı bir ödül töreninde Erdoğan'a "despot" benzetmesinde bulundu.

27.02.2015 23:55  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaretten İstanbul Adliyesi'nde ifadesi alınan Gazeteci Can Dündar bugün katıldığı bir ödül töreninde hakaretlerine devam etti.

İstanbul Arel Üniversitesi tarafından düzenlenen 4. Medya ve Sanat Ödülleri töreninde ödül almak için sahneye çıkan Can Dündar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 'despot' benzetmesinde bulundu.

"ANKARA'DA BİR SARAYDA BİR DESPOTUN TEPKİSİNİ ÇEKMİŞ"

En Beğenilen Politika Köşe Yazarı ödülünü alan Can Dündar yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a despot benzetmesinde bulundu. Can Dündar, "Köşe yazısı yazmak hakikaten tuhaf bir şey. Bir odanın içerisinde tek başınıza klavyenin başında harflere basıyorsunuz. O harflerden sözcükler oluşuyor ve onlar cümlelere dönüşüyor. O cümlelerden bir köşe yazısı çıkıyor. Sonuçta siz bir adrese gönderiyorsunuz ve nereye gideceğini bilmiyorsunuz. Günün birinde fark ediyorsunuz ki o bir öğrencinin yüreğine değmiş ya da Ankara'da bir sarayda bir despotun tepkisini çekmiş" dedi.

"HAYATIN ÖDÜLLERİ VE CEZALARI VAR"

17 Aralık soruşturmasını yürüten Savcı Celal Kara ile yaptığı röportajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan ve dün İstanbul Adliyesi'nde ifade veren Dündar, yargılandığı 'hakaret' davasına ilişkin, "Klavyeye yazdığımız cümleler yüzünden dün mahkemedeydim ve yargılanıyordum, bugün buradayım ödül alıyorum. Hayatın ödülleri ve cezaları var. Ama aldığımız ödüller sayesinde kararlılıkla aldığımız cezaların üstüne gidebiliyoruz" diye konuştu.

HAKARET DAVASI DEVAM EDİYOR

Dündar, 17 Aralık soruşturmasını yürüten Savcı Celal Kara ile yaptığı röportajda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılmış ve ifadeye çağrılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan'a gazetedeki köşe yazısında alenen hakaret ettiği iddiasıyla İstanbul 9. Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Can Dündar hakkında geçtiğimiz ay zorla getirilme kararı çıkarılmıştı. Dündar, ayrıca İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi'nde de "hakaret" suçlamasından yargılanıyor.

Can Dündar\'dan Erdoğan\'a "Despot" Benzetmesi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Can Dündar'dan Erdoğan'a 'Despot' Benzetmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ahmet: Doğrular korkutuyor adamı. 0 0 Yanıtla

Advertisement