Dündar'dan Kaymakam Okur'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Dündar'dan Kaymakam Okur'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Dündar\'dan Kaymakam Okur\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Kaymakamlığı’na tayin olan Ahmet Okur’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

20.08.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Kaymakamlığı'na tayin olan Ahmet Okur'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İçişleri Bakanlığı'nın 28 Haziran 2015 tarihli kararnamesi ile Adana Seyhan'dan Osmangazi Kaymakamlığı'na getirilen ve geçen ay göreve başlayan Ahmet Okur'u makamında ziyaret eden Başkan Dündar, Okur'a ilçe ve belediye hakkında bilgi verdi. Dündar, "Öncelikle yeni görevinizde başarılar diliyorum. İlçemiz Bursa'nın kalbinin attığı merkez. Kayıtlı nüfusu 830 binlere yaklaşan ancak, merkezi konumu itibariyle gündüz nüfusu 1.5 milyonu bulan Osmangazi, Türkiye'nin en büyük 4 ilçesinden biri. Bundan önceki kaymakamımızla olduğu gibi, bundan sonra da birlikte sürdürmekten mutluluk duyacağız. Sizlere hoş geldiniz diyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Kaymakam Ahmet Okur, Başkan Dündar'a ziyaret için teşekkür etti. Okur, Osmangazi'ye hizmet etmek için elinden gelen çabayı göstereceğini söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dündar'dan Kaymakam Okur'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement