Dündar, Danışık Gecesinde Oynadı - Son Dakika
Yerel

Dündar, Danışık Gecesinde Oynadı

Dündar, Danışık Gecesinde Oynadı

Seçim çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Mustafa Dündar, DAĞ-DER tarafından düzenlenen ‘Danışık Gecesi’ne katıldı.

06.03.2014 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Mustafa Dündar, DAĞ-DER tarafından düzenlenen 'Danışık Gecesi'ne katıldı.

Orhaneli- Keles-Büyükorhan-Harmancı ve Osmangazi'ye bağlı Dağ Köyleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği (DAĞ-DER) tarafından düzenlenen 'Danışık Gecesi'nde, dağ köylerinde yaşayan vatandaşlarla bir araya gelen Dündar, hem sıkıntıları dinledi, hem de renkli görüntülere imza attı. Dündar, dernek üyeleri ve yöre insanının ilgi gösterdiği gecede, vatandaşlarla sohbet etti.

Dündar, gecenin sonunda sahneye çıkıp oynanan oyunlara eşlik etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, DAĞ-DER yönetimi ile çok sayıda vatandaşın katıldığı gecede konuşan Mustafa Dündar, sosyal ve kültürel faaliyetlere büyük önem verdiklerini söyledi. Bursa'da, her bölgenin kendine has bir geleneği olduğunu vurgulayan Dündar, "Osmangazi, Bursa sınırları içerisinde farklılıkları bir arada harmanlayan bir ilçe. Tarihi bir şehir. Bu bizim zenginliğimiz. Bu zenginliğimizin paylaştıkça çoğalacağının şuurundayız" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dündar, Danışık Gecesinde Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement