Dündar: İstanbul İçin Aday Olmayacağım - Son Dakika
Güncel

Dündar: İstanbul İçin Aday Olmayacağım

Dündar: İstanbul İçin Aday Olmayacağım

Araştırmacı gazeteci Uğur Dündar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olmayacak.

16.10.2013 21:09  Güncelleme: 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazeteci yazar Uğur Dündar adını geçtiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olmadığını ve hiçbir zaman aday olmayacağını söyledi.

FİKİR İZMİR'DE ORTAYA ÇIKTI

Uğur Dündar'ın adaylık için fikri ortaya ilk Soner Yalçın attı. İzmir'de bir toplantıda, "Benim İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayım Uğur Dündar" sözlerine; Uğur Dündar "ben gazeteciyim ve hep öyle kalmak istiyorum" dedi.

YILMAZ ÖZDİL DE İSTEDİ

Gazeteci yazar Yılmaz Özdil ise, Sözcü gazetesine verdiği röportajda, 2014 yerel seçimleriyle ilgili iddialı bir çıkış yaparak Uğur Dündar'ın İstanbul'a adaylığını koyması halinde kazacağını söyledi.

İSİM PARTİNİN ÖNÜNE GEÇECEK"

Özdil, "Şuanda mevcut adaylar üzerinden konuşmak istemiyorum. Samimi duygumu sorucak olursan Uğur Dündar aday olsa İstanbul'u kesin kazanır. Çıkarılacak adayın ismi, kişiliği, karakteri partinin önüne geçecek. Bu seçim böyle bir seçim olacak" dedi.

"BEN GAZETECİYİM ÖYLE KALACAĞIM"

Dedikoduların yeniden alevlenmesi üzerine adaylık için ismi gündemden düşmeyen Uğur Dündar akşam saatlerin yaptığı açıklama ile son noktayı koydu ve aday olmayacağını söyledi. Dündar, "Ben İstanbul için aday olmayı düşünüyorum. Ben gazeteciyim ve hep gazeteci olarak kalacağım kimliği koruyacağım." dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Dündar: İstanbul İçin Aday Olmayacağım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement