Dünya 3.'sü Okçulardan Asü Rektörü Acar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Dünya 3.'sü Okçulardan Asü Rektörü Acar'a Ziyaret

Polonya’da düzenlenen Dünya Üniversitelerarası Okçuluk Şampiyonası'nda Dünya 3'üncüsü olan Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Okçuluk Takımı, Rektör Prof. Dr. Mustafa Acar’ı ziyaret etti.

16.10.2014 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Polonya'da düzenlenen Dünya Üniversitelerarası Okçuluk Şampiyonası'nda Dünya 3'üncüsü olan Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Okçuluk Takımı, Rektör Prof. Dr. Mustafa Acar'ı ziyaret etti.

Acar, makamında gerçekleşen ziyarette, elde edilen başarıların sadece üniversite düzeyinde değil, şehir ve ülke ölçeğinde de takdir gördüğünü söyledi. Bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik eden Acar, "Ekibimiz başarının haklı gururunu yaşıyor. Bu gururu bizlere de yaşattıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

ASÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kürşat Aktepe ise elde edilen başarıda Rektör Acar'ın emeğinin büyük olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Dünya üçüncülüğünün elde edilmesinde sporcularımızın gayreti elbette önemli ancak, bu başarıda en büyük pay rektörümüzün. Kendisi bizleri hiç yalnız bırakmadı ve önemli destekler sağladı. Elde ettiğimiz başarıyı kendisine hediye ediyoruz."

Konuşmanın ardından okçuluk ekibi şampiyonada atış yaptıkları hedef kağıdını Rektör Acar'a hediye etti. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dünya 3.'sü Okçulardan Asü Rektörü Acar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement