Dünya Boks Şampiyonu, Dünya Çocukları Birliği Başkanı Oldu - Son Dakika
Spor

Dünya Boks Şampiyonu, Dünya Çocukları Birliği Başkanı Oldu

Dünya Boks Şampiyonu, Dünya Çocukları Birliği Başkanı Oldu

Merkezi Ankara’da bulunan Dünya Çocukları Birliği Derneği’nin dün yapılan 4. Olağan Genel Kurulunda, başkanlığa Gençler Dünya Boks Şampiyonu Mustafa Genç seçildi.

21.04.2014 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkezi Ankara'da bulunan Dünya Çocukları Birliği Derneği'nin dün yapılan 4. Olağan Genel Kurulunda, başkanlığa Gençler Dünya Boks Şampiyonu Mustafa Genç seçildi.

Dernek merkezinde 265 delegeden 85'i oy kullandı. Kurulda İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından saygı duruşu yapıldı. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetleme Kurulu Raporu ve Mali Bütçe'nin oy birliği ile ibra edilmesinin ardından seçime geçildi. Yapılan sayımın ardından seçime tek aday olarak katılan, yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile adını sıkça duyuran 1994 yılı 75 kg Gençler Dünya Boks Şampiyonu Mustafa Genç, 85 delegenin tamamının oyunu alarak başkanlığa seçildi.

"SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDE ÖNCÜ OLACAĞIZ"

Aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Spor Kontrolörü görevini de yürüten Mustafa Genç, yaptığı konuşmada, "Çocuklar için sayısız projeye imza atan bu büyük camianın bir ferdi olmaktan çok mutluyum. Geleceğimizin teminatı çocuklar için yapılacak bütün projelerde mutlak derneğimizde olacaktır ve daha da önemlisi, derneğimiz geçmişte olduğu gibi çocuklar için yapılacak sosyal sorumluluk projelerinde öncü olacaktır. En büyük hayalim toplumsal iyileşmeye katkı sağlayacak çocuklar ve gençler için hedefler oluşturup, onları topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine öncülük etmektir. Çocukları bir nebze olsun mutlu etmek istiyorum" dedi.

Yapılan sayımın ardından Mustafa Genç'in listesinde yer alan, Dr. Hasan Güneş, Levent Yıldırım, Mustafa Yardım, Can Koçak, Göktuğ Mugan, Nur Cebeci Genç, İbrahim Yayla ve Ediz Cebeci yönetim kurulu üyeleri oldular. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dünya Boks Şampiyonu, Dünya Çocukları Birliği Başkanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement