Dünya Çocukları Barış İçin Fidan Dikecek - Son Dakika
Yerel

Dünya Çocukları Barış İçin Fidan Dikecek

Savaşın ve acının hüküm sürdüğü Ortadoğu’nun barışa ve huzura kavuşması için Suriye, Libya, Suudi Arabistan ve Sudan’dan gelen öğrenciler Kağıthaneli gençlerle birlikte 10 bin fidan dikecek.

01.04.2015 14:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Savaşın ve acının hüküm sürdüğü Ortadoğu'nun barışa ve huzura kavuşması için Suriye, Libya, Suudi Arabistan ve Sudan'dan gelen öğrenciler Kağıthaneli gençlerle birlikte 10 bin fidan dikecek.

Farklı coğrafyalardan yükselen barış ve kardeşlik umuduyla, savaşın ve acının hüküm sürdüğü Ortadoğu'nun barışa ve huzura kavuşması için Suriye, Libya, Suudi Arabistan ve Sudan'dan gelen öğrenciler Kağıthaneli gençlerle birlikte 10 bin fidan dikecekler.İç savaşla sarsılan Ortadoğu'nun huzuru ve dünya barışı için yola çıkan 5 ülkenin gençleri "Uluslararası Kardeşlik İçin 10 Bin Fidan Dikimi" organizasyonunda biraraya gelecek.

Kağıthane Belediyesi, Orman Genel Müdürlüğü, Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve ORFAMDER (Orman Fakülteliler Derneği) işbirliğiyle düzenlenen etkinlik, 2 Nisan Perşembe Günü İhsaniye Köyü'nde gerçekleştirilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya Çocukları Barış İçin Fidan Dikecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement