Dünya Devi İçin Oyun Oynayıp Para Kazanan Timde Bir de Türk Var - Son Dakika
Ekonomi

Dünya Devi İçin Oyun Oynayıp Para Kazanan Timde Bir de Türk Var

Dünya Devi İçin Oyun Oynayıp Para Kazanan Timde Bir de Türk Var

Tayvanlı teknoloji devi Acer yeni ürünlerini New York'ta dünyaya tanıttı. Acer'ın işi oyun oynayıp para kazanmak olan Team'inde bir de Türk olduğu öğrenildi.

28.04.2015 11:56  Güncelleme: 12:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

40 yeni ürünün tanıtımını yapan Acer CEO'su Jason Chan, markanın yeni stratejisini ve gelecek hedeflerini basın mensuplarıyla paylaştı.

"ÇALIŞANLAR İŞ SAATLERİNDE DE SOSYAL AĞLARA BAĞLI OLMAK İSTİYOR"

İnternetin günümüz insanı için vazgeçilmez olduğunu belirten Chan, çalışanların neredeyse tamamının iş saatlerinde de sosyal ağlara bağlı olmak istediğini ifade etti. Acer'ın bu verilerin ışığında tasarlayarak internet kullanıcısını hedefleyen, ekran ve klavyesi ayrılarak tablete dönüşebilen dizüstü bilgisayarların yeni modelleri de tanıtımı yapılan ürünler arasındaydı.

Jason Chan ayrıca akıllı telefon pazarının önemini vurgularken, diğer Acer ürünleri için geliştirdikleri teknolojileri akıllı telefonlar için de kullandıklarını belirtti.

Acer CEO'su Jason Chan

AKILLI BİLEKLİK

Son dönemde akıllı telefonlarla uyumlu aksesuar pazarında yaşanan büyümeden pay almak isteyen Acer bu amaçla Liquid Leap adlı bilekliği de kullanıcıların beğenisine sundu. Leap, 'fit' ve 'curve' olarak ikiye ayrılıyor. Ürünün cazip tarafı ise çok sayıda kayış seçeneğine sahip olması. Cihaz mevcut kayışından ayrılarak farklı bir kayış ile de kullanılabiliyor.

OYUN OYNAYARAK PARA KAZANIYORLAR

Çoğumuz okul yıllarında bilgisayar oyunları oynamışızdır. Bilgisayar başında çok uzun zaman geçirince büyüklerimizden, 'okulda bunları sormayacaklar' ya da 'büyüyünce bunlar işine yaramayacak' şeklinde azar işitmeyen de yok gibidir.

Acer'ın basın tanıtımında en dikkat çeken kısım, kurduğu oyun takımını tanıttığı bölüm oldu. Team Acer, aralarında Almanya'da yaşayan Erhan Kayman adlı bir Türk'ün de bulunduğu dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda profesyonel oyuncudan oluşuyor. Bu takımın işi ise çoğu oyun sevdalısının hayallerini süsleyecek cinsten: Dünya çapında düzenlenen oyun turnuvalarına katılmak.

OYUN SEVERLERE ÖZEL TABLET

Acer, oyun pazarına doğru yaptığı bu kuvvetli hamle ile eş zamanlı olarak kullanıcılara, 'Predator' alt markasını da sunuyor. Oyun tutkunlarını hedefleyen Predator ürünleri arasında masaüstü ve dizüstü bilgisayarların yanında özel tasarımlı oyun tableti de dikkat çekiyor.

Acer Türkiye Pazarlama Müdürü Semanur Aksoy

SEMANUR AKSOY: PREDATOR SERİSİNİ YILIN İKİNCİ YARISINDA SUNACAĞIZ

New York'taki tanıtım toplantısında hazır bulunan Acer Türkiye Pazarlama Müdürü Semanur Aksoy, yeni ürünler ve şirketin hedefleri hakkında şunları söyledi:
Acer, geniş ve güçlü ürün portföyü ile kurulduğu günden bu yana insanlar ile teknoloji arasındaki bariyerleri yıkmaya devam ediyor. New York'ta da eğitimden eğlenceye, oyundan iletişime pek çok alanda kullanım için tasarlanıp üretilen yeni notebook, 2si 1 arada, tablet, monitör ve projeksiyon ürünlerimizi tanıttık.

Geçen yıl tasarım ödüllerini toplayan 2'si 1 arada ürünümüz Aspire Switch 10'un yeni serisinin, bu sene 6 farklı renk seçeneği ve eklenen yeni özellikleri ile de aynı başarıyı yakalayacağına eminiz. Bugün tanıttığımız ürünlerimiz arasında Nvidia'nın G-Sync teknolojisine sahip dünyanın ilk eğimli monitörü Acer XR341CKA da mevcut. 34 inçlik bu monitörümüz oyunculara heyecan verici bir eğlence deneyimi yaşatacak. Oyuncular için ayrıca büyük bir sürprizimiz daha var. Yılın ikinci yarısında desktop, notebook, tablet ve monitörden oluşan yüksek performanslı Predator serimizi tüm oyuncuların beğenisine sunuyor olacağız. (Kaynak:Hürriyet)


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Ekonomi Dünya Devi İçin Oyun Oynayıp Para Kazanan Timde Bir de Türk Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 1: Ne varki bunda? Lo oglu Lo 0 0 Yanıtla

Advertisement