Dünya Ekmekleri ve Yöresel Ekmekler - Son Dakika
Güncel

Dünya Ekmekleri ve Yöresel Ekmekler

Dünya Ekmekleri ve Yöresel Ekmekler

MANİSA Sultani Üzüm Şenlikleri etkinlikleri kapsamında sahne alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Bingöl, seslendirdiği birbirinden güzel türkülerle Manisalılara festivale yakışır bir gece yaşattı.

05.09.2014 09:35  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Valiliği ve Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Sultani Üzüm Şenliği etkinlikleri kapsamında ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Yavuz Bingöl konser verdi. Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen konsere başta Manisa Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun olmak üzere, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu, Proje ve Etüt Daire Başkanı Müge Kuğu, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nedim Zurnacı, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap da katıldı. Bingöl hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği konserde, Bingöl'ün seslendirdiği birbirinden güzel türküler hep bir ağızdan seslendirildi.

Sultani Üzümü Dünyaya Tanıtacağız

Konserinde 'Sarı Gelin', 'Neredesin Sen' , 'Atabarı' gibi anonim türküleri seslendiren Yavuz Bingöl, saz ekibiyle gösteriği performansı Manisalılar'dan tam not aldı. Konserin sonunda sahneye davet edilen Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Manisa'nın geleneklerine sahip çıkarak kültür ve sanatta hep daha iyisini hedeflediğini belirterek, "Bizler 11 yıl aradan sonra Sultani Üzüm Şenliği'ni daha güçlü, daha kapsamlı ve daha anlamlı bir şekilde sürdürmek için güzel bir adım attık. Amacımız elbette altın değerindeki Sultani Üzümümüz'ü dünyaya tanıtmaktır. Bize bu kapsamda destek veren başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına ve yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyoruz. Bu akşam değerli sanatçımız Yavuz Bingöl'ün birbirinden güzel türküleriyle keyifli zaman geçirdik. Kendisine ve ekibine şükranlarımı sunuyorum" dedi. Yavuz Bingöl de nezaketlerinden dolayı Uzun'a teşekkür etti. Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Nedim Zurnacı ile birlikte sanatçı Yavu Bingöl'e Sultani Üzüm hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya Ekmekleri ve Yöresel Ekmekler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement