Dünya Fenerbahçeliler Günü - Son Dakika
Güncel

Dünya Fenerbahçeliler Günü

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Genç çiften görüntüler Fenerbahçe formalı çiftin nikahının kıyılması Genç çiftin açıklamaları Genel görüntüler Dünya Fenerbahçeliler Günü Manisa'da sarı lacivertli kulübün taraftarı olan iki genç, nikah masasına takımlarının formalarıyla oturdu Manisa'da, Fenerbahçe kulübü taraftarı olan iki genç, Dünya Fenerbahçeliler Günü nedeniyle takımlarının formalarını giyerek nikah kıydırdı.

19.07.2016 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Genç çiften görüntüler

Fenerbahçe formalı çiftin nikahının kıyılması

Genç çiftin açıklamaları

Genel görüntüler Dünya Fenerbahçeliler Günü

Manisa'da sarı lacivertli kulübün taraftarı olan iki genç, nikah masasına takımlarının formalarıyla oturdu

Manisa'da, Fenerbahçe kulübü taraftarı olan iki genç, Dünya Fenerbahçeliler Günü nedeniyle takımlarının formalarını giyerek nikah kıydırdı.

Şehzadeler ilçesinde ikamet eden Seda Sakallı (19) ve Önder Kafkas'ın (26) nikahı, Şehzadeler Belediyesi Tarihi Bedesten Nikah Memurluğu'nda düzenlenen törenle kıyıldı.

Nikah memuru Nurettin Başkurt'un kıydığı nikahta genç çift, gelinlik ve damatlık yerine Fenerbahçe forması giymeyi tercih etti.

Tören sonrası açıklama yapan damat Önder Kafkas, Fenerbahçe taraftarı olduğunu, aldıkları nikah tarihinin Dünya Fenerbahçeliler Günü'ne rastlaması nedeniyle törene takım formalarıyla katılma kararı aldıklarını söyledi.

Kafkas, "Çocukluğumdan bu yana Fenerbahçeliydim. Eşim ise daha önce Galatasaray taraftarıydı. Beni kırmayarak Fenerbahçeli oldu. Biz de 'Dünya Fenerbahçeliler Günü'nde böyle bir şey yapmayı planladık." dedi.

Dünya Fenerbahçeliler Günü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dünya Fenerbahçeliler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement