Dünya Fil Günü Nat Geo Wild Ekranlarında - Son Dakika
Güncel

Dünya Fil Günü Nat Geo Wild Ekranlarında

Dünya Fil Günü Nat Geo Wild Ekranlarında

Fillerin korunması konusuna dikkat çeken Dünya Fil Günü 12 Ağustos Cuma günü çeşitli gösterimlerle Nat Geo Wild ekranlarında kutlanıyor.

11.08.2016 09:10  Güncelleme: 09:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fillerin hayatını tehdit eden avcılar ve fillerin korunması konusunda farkındalık yaratmak için kutlanan Dünya Fil Günü, özel bir kuşak ile 12 Ağustos Cuma günü farklı içeriklerle Nat Geo Wild'da da kutlanıyor.

Fillerle ilgili daha önce hiç yayınlanmayan belgeseller bu özel kuşakta izleyicilerle buluşuyor. 12 Ağustos Cuma günü, 19.00'da Küçük Dev, 19.50'de Bir Devin Zihni, 21.30'da Cennetin Bahçıvanları ile fillerin yaşamına dair farklı detaylar ekranlara geliyor. Masai Mara'da yemek ve su için avcıların arasından geçerek hayatta kalmaya çalışan fillerin yaşadığı tehlikelerden fillerin zihinleriyle ilgili yapılan yepyeni araştırmalara kadar pek çok özel gösterim Nat Geo Wild ekranlarında.

12 Ağustos Cuma günü, 19.00'da Küçük Dev, 19.50'de Bir Devin Zihni, 21.30'da Cennetin Bahçıvanları, Dünya Fil Günü özel kuşağı ile Nat Geo Wild izleyicileri ile buluşuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya Fil Günü Nat Geo Wild Ekranlarında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement