Dünya Güreş Şampiyonası'nda 3. Olan Trabzonlu Milli Güreşçi Selçuk Çebi Altınla Ödüllendirildi - Son Dakika
Spor

Dünya Güreş Şampiyonası'nda 3. Olan Trabzonlu Milli Güreşçi Selçuk Çebi Altınla Ödüllendirildi

Dünya Güreş Şampiyonası\'nda 3. Olan Trabzonlu Milli Güreşçi Selçuk Çebi Altınla Ödüllendirildi

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası’nda 80 kiloda dünya üçüncüsü olan Trabzonlu güreşçi Selçuk Çebi’yi makamında kabul etti.

17.09.2014 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda 80 kiloda dünya üçüncüsü olan Trabzonlu güreşçi Selçuk Çebi'yi makamında kabul etti.

Kabulde Araklı Kaymakamı Adnan Tezcan, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı ile Çebi'nin antrenörü de hazır bulundu.

Rakiplerini mağlup ederek bronz madalya kazanan Trabzonlu güreşçi Selçuk Çebi'yi elde ettiği başarıdan kolayı kutlayan Vali Öz, daha önce dünya şampiyonluğu elde eden başarılı sporcunun önümüzdeki süreçte yine aynı şampiyonluğu elde edeceğine inandığını söyledi. Vali Öz, "Trabzon güçlü spor altyapısı ile pek çok branşlarda önemli sporcular yetiştirmiş bir ildir. Futbolla beraber diğer spor dallarında da çok önemli başarılar var. Yüzme, tenis, atletizm, boks, judo, güreş gibi alanlarda iyi bir altyapı var. Uluslar arası başarı elde edip sporcularımız aynı zamanda başarı elde ettikleri branşlara da ilgiyi artırıyorlar. Bu durum gençlerin disiplinli çalışarak başarılı olmalarının da önünü açıyor. Gençlere umut ve örnek oluyor. Spor yapan neslin bir başka güzel yanı da disiplinli ve ahlakıyla güzel bir kişiliğin oluşmasıdır. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Vali Öz, 80 kiloda elde ettiği başarıdan dolayı Çebi'yi altınla ödüllendirdi. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dünya Güreş Şampiyonası'nda 3. Olan Trabzonlu Milli Güreşçi Selçuk Çebi Altınla Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement