Dünya İkincisine Belediye Başkanından Altın - Son Dakika
Yerel

Dünya İkincisine Belediye Başkanından Altın

Dünya İkincisine Belediye Başkanından Altın

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesindeki Gelibolu Altınok Spor Kulübü sporcuları, Amerika’nın Yankton şehrinde yapılan Gençler Dünya Şampiyonasından başarıyla döndüler.

25.06.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Gelibolu Altınok Spor Kulübü sporcuları, Amerika'nın Yankton şehrinde yapılan Gençler Dünya Şampiyonasından başarıyla döndüler.

Yarışmaya Makaralı Yay Yıldız Erkek Takımı olarak Serdar Bortay Maraş, Mert Garip ve Emre Erkuş katıldı. Ferdi müsabakada başarılı yarışmalar çıkaran Serdar Bortay Maraş, kaldığı yarı finalde İtalyan rakibi Jesse Sut'u geçerek final oynamaya hak kazandı. Final karşılaşmasında Macar rakibi Viktor Oroz'a yenilen Serdar Bortay Marak, dünya ikincisi oldu. Gelibolu Altınok Spor Kulübü ise takım halinde, Meksika'lı rakiplerini yenerek dünya 3. Oldular.

Dünya 2'si milli sporcuyu bugün önce ilçe Kaymakamı Oktay Çağatay, daha sonrada belediye başkanı Mustafa Özacar makamında kabul etti. Dünya 2'si Serdar Bortay Maraş ve beraberindeki Okçuluk Federasyonu As Başkanı Hakan Çakıroğlu, Milli Takım Antrenörü Emre Özdemir ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Alpay Çardak'da görüşmede hazır bulundular. Gelibolu Anadolu Lisesi 10. Sınıf öğrencisi olan dünya 2'si okçu Marak'ı tebrik eden belediye başkanı Mustafa Özacar sporcuyu altın ile ödüllendirerek, "böylesine büyük bir başarıyı ilçemize getirdiğin için başta seni ve seni yetiştiren hocalarını ve aileni kutluyorum. Tabiki, dünya üçüncüsü olan takımımızı da tebrik ediyorum. Bize sizlerin başarılarında ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya İkincisine Belediye Başkanından Altın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement