Dünya İnsan Hakları Günü Konferansı - Son Dakika
Yerel

Dünya İnsan Hakları Günü Konferansı

Dünya İnsan Hakları Günü Konferansı

Adıyaman Valiliği, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla vatandaşlara ve öğrencilere yönelik ‘İnsan Haklarının Dünü ve Bugünü’ konulu Konferans düzenledi.

08.12.2016 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Valiliği, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayısıyla vatandaşlara ve öğrencilere yönelik 'İnsan Haklarının Dünü ve Bugünü' konulu Konferans düzenledi.

Türkiye Petrolleri Konferans Salonunda düzenlenen konferansa Adıyaman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Murat Sezik konuşmacı olarak katıldı.

Konferansa, Vali Yardımcısı Onur Kökçü, İl Sağlık Müdürü Dr. M. Emin Taş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kazım Çoban, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ramazan Aksoy, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Erdoğan Öz, il insan hakları kurulu üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Düzenlenen Konferansa konuşmacı olarak katılan Adıyaman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Murat Sezik, insan haklarının tarihsel gelişimi, insan hakları açısından Peygamber Efendimizin Veda Hutbesinin önemi, Magna Carta (Büyük Şart), 1789 Fransız İhtilali, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi ile Dünya İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi konularında detaylı bilgiler verdi.

Konferansın ardından Vali Yardımcısı Onur Kökçü, konferansa konuşmacı olarak katılan Adıyaman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Murat Sezik'e teşekkür ederek, günün anısına bir plaket verdi.

Konferansta ayrıca, 10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü dolayıyla lise öğrencileri arasından düzenlenen, resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya İnsan Hakları Günü Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement