Dünya Kadınlar Günü'nde Sürpriz Doğum Günü Hediyesi - Son Dakika
Yerel

Dünya Kadınlar Günü'nde Sürpriz Doğum Günü Hediyesi

Dünya Kadınlar Günü\'nde Sürpriz Doğum Günü Hediyesi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, eşi Habibe Cabbar’ın doğum gününü katıldığı programda kutladı.

08.03.2017 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, eşi Habibe Cabbar'ın doğum gününü katıldığı programda kutladı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Develi Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezinde bir program düzenledi. Programa Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, eşi Habibe Cabbar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümmihani Kaliber ve çok sayıda kadın vatandaş katıldı. Programda Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar bir konuşma yaptı. Cabbar konuşmasında, "Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün yılda tek güne uyarlanmasını doğru bulmuyorum. Aslında her gün kadınlar günü, anneler günü olması lazım. Çünkü sizler Cenabı Allah'ın yarattığı en güzel varlıkların önünde geliyorsunuz. Peygamber efendimiz, bir hadisi şeriflerinde 'Cennet anaların ayakları altındadır' buyurmuş. Dolayısıyla sizler o yüce makama erişen insanlarsınız. 8 Mart benim için de çok önemli. Çünkü eşimin doğum günü de 8 Mart, eşimin de doğum gününü kutluyorum" dedi.

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar konuşmasının ardında eşi Habibe Cabbar'a çiçek takdim etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dünya Kadınlar Günü'nde Sürpriz Doğum Günü Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement