Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası

A Milli Takım, ikinci tur hazırlıklarını sürdürdü Filenin Sultanları, yarın ABD ile karşılaşacak.

30.09.2014 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası'nda ikinci turda mücadele edecek olan A Milli Bayan Voleybol Takım, hazırlıklarını sürdürdü.

Şampiyonanın ilk turunda B Grubu'nu 4. sırada bitirerek ikinci tura yükselen milli takım, yarın bu turda yapacağı ilk maç öncesi hazırlıklarını karşılaşmanın oynanacağı Modena kentinde sürdürdü.

İlk tur maçlarını oynadığı Trieste kentinden dün karayoluyla ikinci tur maçlarını yapacakları Modena'ya geçen milli takım, bugün İtalyan çalıştırıcı Massimo Barbolini yönetiminde 1,5 saat süren bir antrenman yaptı.

İkinci turda ABD, Rusya, Hollanda, Kazakistan'la mücadele edecek "Filenin Sultanları", yarın TSİ 18.00'de ABD ile karşılaşacak. - Emilia-Romagna

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement