Dünya Kick Boks Şampiyonu Badr Hari'den Lösev'e Destek - Son Dakika
Güncel

Dünya Kick Boks Şampiyonu Badr Hari'den Lösev'e Destek

Dünya Kick Boks Şampiyonu Badr Hari\'den Lösev\'e Destek

Dünya kick boks şampiyonu Fas asıllı Hollandalı Badr Hari, Dubai'deki yarışmalara hazırlanmak için kamp yeri olarak İzmir'i tercih etti.

17.02.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya kick boks şampiyonu Fas asıllı Hollandalı Badr Hari, Dubai'deki yarışmalara hazırlanmak için kamp yeri olarak İzmir'i tercih etti. Burada, antrenörü Özden Tekcandan ile çalışacak olan Hari, ayrıca 22 Şubat Pazar günü vereceği eğitim seminerinden elde edeceği gelirin yarısını ise LÖSEV'e bağışlayacağını açıkladı.

Kick boks sporunda dünyanın bir numarası olan Badr Hari, 12 haftalık kamp çalışması için İzmir'e geldi. Dubai'de önümüzdeki nisan ayında yapılacak olan şampiyonaya hazırlanacak olan Hari'nin, İzmir'i ise antrenörü Özden Tekcandan'ın burada olmasından dolayı tecih ettiği öğrenildi.

Çalışmalarını Alsancak Semti'ndeki Cross Fight Salonu'nda yapacak olan Badr Hari, pazar günü de, antrenörü Özden Tekcandan ile birlikte İzmirli sporculara eğitim semineri verecek. Seminerde, Hari ile antrenörünün beslenmeden, idman programına, kondisyondan beslenmeye kadar birçok konuda bilgiler vereceği öğrenildi. Bu arada yapılacak olan bu eğitim seminerinden elde edilecek gelirin yarısının ise LÖSEV'e bağışlanacağı açıklandı.

İzmir'deki çalışmaları hakkında bilgi veren Badr Hari, "Burada şampiyonaya hazırlanıyorum. Amacım iyi bir kamp dönemi geçirdikten sonra şampiyonada başarı elde etmek. Burada çeşitli etkinlikler de yapacağız. Elde edeceğimiz geliri de çocuklar için kullanmak istiyoruz" dedi.

Cross Fight spor salonunun sahibi Deniz Işık ise, dünyada büyük üne sahip bir sporcunun İzmir'i ve kendilerini tercih etmesinden büyük mutluluk duyduklarını, onu en iyi şekilde ağırlayacaklarını söyledi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dünya Kick Boks Şampiyonu Badr Hari'den Lösev'e Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement