Dünya Kupası'nı 250 Bin Kişi Turkcell Tv+ ve Gollercepte ile İzledi - Son Dakika
Güncel

Dünya Kupası'nı 250 Bin Kişi Turkcell Tv+ ve Gollercepte ile İzledi

Turkcell’lilerin en çok izlediği gol Arjantin’li futbolcu Messi’nin İran’a son dakikada attığı gol olurken, Almanya Brezilya müsabakası en fazla izlenen maç olarak ilk sırayı aldı.

15.07.2014 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turkcell'liler, Dünya Kupası heyecanını Turkcell TV+ ve GollerCepte uygulamalarıyla istedikleri yerden takip etti.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell'liler, Dünya Kupası heyecanını bir ay boyunca istedikleri yerden takip etme şansını yakaladı. Dünya Kupası süresince kullanıcılar, Brezilya'da oynanan maçları Turkcell TV+ ve GollerCepte uygulamalarıyla izledi. Kupa boyunca Turkcell TV'de maçların yayıncısı TRT'nin izlenme süresi bir önceki aya göre 2 katına yükseldi.

Turkcell TV'de en çok reytingi Almanya'nın Brezilya'yı 7-1'le geçtiği tarihi karşılaşma aldı. Ayrıca 12 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında Turkcell TV+ üzerinden mobil internet tüketimi ise bir önceki ayın aynı dönemine göre yüzde 81 arttı.

Turkcell'liler, GollerCepte Dünya Kupası uygulamasıyla da kaçırdıkları maçların özetlerine ve gollerine kolayca ulaştı. Yaklaşık 250 bin kişi, kupa boyunca atılan golleri toplamda 1 milyon kez cepten izledi. GollerCepte üzerinden golleri en çok seyredilen ülkeler ise Brezilya, Arjantin ve Hollanda oldu.

Arjantin Milli Takımı'nın golcüsü Lionel Messi, Turkcell GollerCepte uygulamasında en skorer isim olurken, GollerCepte uygulamasında en çok Messi'nin İran'a son dakika attığı gol izlendi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dünya Kupası'nı 250 Bin Kişi Turkcell Tv+ ve Gollercepte ile İzledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement