Dünya Kurumsal Golf Turnuvası'nın Türkiye Ayağı Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

Dünya Kurumsal Golf Turnuvası'nın Türkiye Ayağı Sona Erdi

Dünya Kurumsal Golf Turnuvası\'nın Türkiye Ayağı Sona Erdi

Dünya Kurumsal Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı sona erdi.

11.05.2015 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Kurumsal Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağı sona erdi. Turnuvanın şampiyonu olan Recep Turan ve Emre Bahtoğlu takımı, Portekiz'de yapılacak dünya şampiyonasında Türkiye'yi temsil edecek.

Dünyanın en prestijli kurumsal golf organizasyonlarından Dünya Kurumsal Golf Turnuvası'nın Türkiye ayağında 44 takım mücadele etti. Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki National Golf Kulübü'nde başlayan ve şirketlerin 2'şer kişilik takımlarla temsil edildiği turnuvaya İstanbul, Antalya ve Bodrum'un yanı sıra bu yıl ilk kez Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden de şirketler katıldı. Carya Golf Kulüp'te oynanan ikinci gün oyunlarının ardından Side Ofraz Restoran takımı turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvanın sonunda dereceye giren ilk 3 takıma törenle ödülleri verildi. Ödülleri, OPET Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk ve sponsor firmaların temsilcileri verdi. Turnuvanın gala gecesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim Okulu Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinin hazırladığı el emeği ürünler turnuvaya katılanlar işadamları tarafından satın alındı.

Turnuvanın şampiyonu olan Recep Turan ve Emre Bahtoğlu takımı, Portekiz'in Cascais kentinde yapılacak Dünya Kurumsal Golf Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil etmeye hak kazandı. - Serikantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dünya Kurumsal Golf Turnuvası'nın Türkiye Ayağı Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement