Dünya Şampiyonası Erzurum'da Başladı - Son Dakika
Spor

Dünya Şampiyonası Erzurum'da Başladı

Dünya Şampiyonası Erzurum\'da Başladı

Türkiye’nin ilk kez ev sahipliği yaptığı ve katıldığı "Dünya Gençler Short Track Şampiyonası" görkemli bir açılış seremonisi ile Erzurum'da başladı.

07.03.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yaptığı ve katıldığı "Dünya Gençler Short Track Şampiyonası" görkemli bir açılış seremonisi ile Erzurum'da başladı.

Erzurum'un Palandöken İlçesinde bulunan Yenişehir Buz Pateni Salonu'nda gerçekleştirilen Dünya Gençler Short Track Şampiyonası'na Erzurum Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan, Erzurum AK Parti Milletvekilleri Cengiz Yavilioğlu, Fazilet Dağcı Çığlık, Türkiye Buz Pateni Federasyon Başkanı Fahrettin Kandemir, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy katıldı.

Buz Pateni Federasyonu Başkanı Fahrettin Kandemir, dünya şampiyonasına 39 ülkeden 201 sporcunun katıldığını belirterek, "Ülkemizde short track yeni yeni gelişmeye başladı. Türkiye'nin tarihinde ilk kez katıldığı ve Erzurum'da yapılan bu şampiyonada başarılı bir grafik çizmek istiyoruz. Tarihimizde ilk kez katıldığımız ve ilk kez kendi evimizde düzenlediğimiz şampiyona bizim için çok önemlidir" dedi.

38 ülkeden 201 sporcunun katıldığı Dünya Gençler Short Track Şampiyonası'nda yarışlar başlayıp tüm hızıyla devam ederek şampiyonada Türkiye'yi bayanlarda Betül Yerdelen, Elif Özden, erkeklerde ise Menderes Eren, Fırat Yardımcı, Davut Tahtacı, Burak Akar, Ersel Argun, Muhammet Karadeniz temsil ediyor. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Dünya Şampiyonası Erzurum'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement