Dünya Şampiyonlarından Vali Mutlu'ya Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Dünya Şampiyonlarından Vali Mutlu'ya Ziyaret

Fenerbahçe U19 Futbol Takımı'ndan oluşan Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonu Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi'nin oyuncuları İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu ziyaret etti.

17.04.2014 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe U19 Futbol Takımı'ndan oluşan Dünya Liseler Arası Futbol Şampiyonu Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi'nin oyuncuları İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu ziyaret etti.

2013 yılı Nisan ayında Dünya Liselerarası Futbol Şampiyonluğunu, bu yıl da Türkiye Liseler Arası Futsal Şampiyonluğunu kazanan gençleri kabul eden Vali Mutlu, genç yeteneklere ülkemize kazandırdıkları başarılar için teşekkür etti. Mart ayında futbol değişim programı çerçevesinde Güney Kore'den özel davet alarak katıldığı turnuvada da dikkatleri üzerine çeken ve önemli başarılara imza atan Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi Futbol Takımı'nı ve yöneticilerini yürekten desteklediğini ifade eden Vali Mutlu, genç yeteneklerle futbol ve spor üzerine sohbet etti. Okul Müdürü Yaprak Erdoğan, Aysun Boyacı ve Fenerbahçe U19 Futbol Takımı Antrenörü Semih Özü, Vali Mutlu'nun kendilerini kabul etmesinden dolayı memnuniyetlerini belirterek, spor faaliyetleri ve altyapıları hakkında dilek, beklenti ve önerilerini dile getirdiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız'ın da eşlik ettiği ziyaret sonunda Vali Mutlu'ya takımın forması hediye edildi. Kadıköy Ticaret Meslek Lisesi Futbol Takımı bu yıl Nisan ayı içerisinde İtalya'nın Sardinya Adası'nda yapılacak Dünya Liselerarası Futsal Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek.

DHA(MA) - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dünya Şampiyonlarından Vali Mutlu'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement