Dünya Şampiyonu Doğa Koleji, İstanbul'a Döndü - Son Dakika
Spor

Dünya Şampiyonu Doğa Koleji, İstanbul'a Döndü

Dünya Liselerarası Voleybol Şampiyonasında zafere ulaşan Doğa Koleji kafilesi, İstanbul'da çiçeklerle karşılandı.

18.04.2014 13:07  Güncelleme: 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Liselerarası Voleybol Şampiyonası'nda zafere ulaşan Doğa Koleji, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı.

Portekiz'de düzenlenen turnuvadan dünya şampiyonu unvanıyla dönen genç voleybolcular ve teknik ekip, kazanılan başarıdan dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi.

Doğa Koleji Spor Koordinatörlüğü Yardımcısı Adnan Altunbay, önemli bir başarıya imza attıkları için heyecanlı olduklarını belirterek, "Başarının altında yatan en büyük etken Doğa Koleji'nin yapısında ve isminde saklı. Çok inanıp, çok çalışan bir kulübüz. Spordaki başarımız tesadüf değil. Dört yıldır buna hazırlanıyoruz. Set vermeden dünya şampiyonu olduk. Oradaki taraflı tarafsız herkes Doğa Koleji'ni alkışladı. Artık yurt dışında da sporda bir marka olduk" ifadelerini kullandı.

Portekiz'de düzenlenen turnuvada, Doğa Koleji Genç Kız Voleybol Takımı, Avusturya, Danimarka ve Fransız Polinezyası temsilcileri ile karşılaştığı grup aşamasını 6 puanla lider tamamlamıştı. Doğa Koleji, ikinci turda Çek Cumhuriyeti ekibini, üçüncü turda da Brezilya takımını yenerek yarı finale yükselmişti. Yarı finalde ev sahibi Portekiz temsilcisini 3-0 mağlup eden Doğa Koleji öğrencileri, finalde Tayvan ile karşılaştı. Tayvan takımını da 3-0 ile geçen Doğa Koleji, turnuva boyunca hiç set kaybetmeden dünya şampiyonluğuna ulaştı.

Daha önce basketbolda 2009 yılında genç erkeklerde, 2013 yılında da genç bayanlarda dünya şampiyonu unvanını kazanan Doğa Koleji, bu kez voleybol genç kızlarda dünya şampiyonu olmayı başardı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Dünya Şampiyonu Doğa Koleji, İstanbul'a Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement